doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Arkadaşlar şimdi ben writing konusunda bir bok bilmiyorum,ingilizcemde *chan,reddit, dota,wow falan filandan öğrendiklerim. idare edebiliyorum ama yazı yazdırıyorlar falan. ben türkçedede yazı yazamıyorum özürlüyüm o konuda,nereden çalışabilirim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hazirlik sinifinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 seçkin yazıcılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 haha hazırlık sınıfında çalışabilirsin evet bu arada 1 sene hazırlık oku boğaziçinde hazırlık okumak her zaman iidir baya güzel çevre edinirsin her bölümden falan ilk 1 senen rahat geçer vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aquila said: hazirlik sinifinda. geçilmezmi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ingilizce bilmiyosan, hazirligi neden gecesin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 neyse sosyalleşirim artık,xanax falan birşey ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bu yaşa nası geldin giriş gelişme sonuç bilmeden oda ayrı bi muamma olarak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 diger okullari okumadan direk universite sinavina mi girdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 arama yaptım şöyle birşey buldum http://forum.paticik.com/read.php?21,5868204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aquila said: ingilizce bilmiyosan, hazirligi neden gecesin ki.dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şimdi,writing için...belli kalıplar vardır onları kullan,çok felsefik yazma...sonra batırıyorsun.usul usul,skaincene düşnüdüklerini belli kuralları kullanarak aktarmaya çalış... ve unutma, 2 wriitng yazıyorsun, her kağıdını 2 ayrı hoca okuyor, toplamda 4 hoca okuyor yani,bir tanesinin S vermesi geçmen için yeterli...yani aslında writingi geçmek bounda çok zor değil....fakat,genelde advance düzeyde türkçe düşünüp,under begnner seviyesinde wiritn yazınca olmuyor...gramer hatası kızdıkları en büyük şeyy,hatta birkaç saçma gramer hatası yaparsan düşüncen güze bile olsa kıl olup ön yargılı okuyorlar. birde yadyokun sitesine bak orda writing ile ilgili güzel şeyler vardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 zeper said: şimdi,writing için...belli kalıplar vardır onları kullan,çok felsefik yazma...sonra batırıyorsun.usul usul,skaincene düşnüdüklerini belli kuralları kullanarak aktarmaya çalış... ve unutma, 2 wriitng yazıyorsun, her kağıdını 2 ayrı hoca okuyor, toplamda 4 hoca okuyor yani,bir tanesinin S vermesi geçmen için yeterli...yani aslında writingi geçmek bounda çok zor değil....fakat,genelde advance düzeyde türkçe düşünüp,under begnner seviyesinde wiritn yazınca olmuyor...gramer hatası kızdıkları en büyük şeyy,hatta birkaç saçma gramer hatası yaparsan düşüncen güze bile olsa kıl olup ön yargılı okuyorlar. birde yadyokun sitesine bak orda writing ile ilgili güzel şeyler vardı diye hatırlıyorum teşekkürler.kalıpları ezberleyip deneyeceğim,elimden geldiği kadar yalın bir şekilde düşünmeye çalışacağım. gramer olayını bilmem iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bu arada,hazırlıktasın, intermediatesın ve haziranda geçmek sitiyorsun sandım ben,.... eğer hazırlık okumadan geçmek istiyosan,bence yapma.Yani yaşın ileri olsa bile,bounda hazırlık güzerldir. bölüm içine girdin mi afallayabilrsin bir anda,ama hazırlık arkadşları kalıcı olur,genel çevreni edinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 zeper said: bu arada,hazırlıktasın, intermediatesın ve haziranda geçmek sitiyorsun sandım ben,.... eğer hazırlık okumadan geçmek istiyosan,bence yapma.Yani yaşın ileri olsa bile,bounda hazırlık güzerldir. bölüm içine girdin mi afallayabilrsin bir anda,ama hazırlık arkadşları kalıcı olur,genel çevreni edinirsin. hazırlık okuyacağım büyük ihtimalle,herkes okumamın daha yararlı olacağını söylüyor.zaten sosyalleşme sorunum var,belki facebook açarım hazılrıkta o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bişi sorucam,,,sen hazırlıkta değilsen,boğaziçinde de değilsin demektir dimi??burayı kazanacğını nerden biliyon=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 xanax'ı azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 zeper said: bişi sorucam,,,sen hazırlıkta değilsen,boğaziçinde de değilsin demektir dimi??burayı kazanacğını nerden biliyon=) güveniyorum kendime senko said: xanax'ı azalt yok modafinil kullanıyorum,nootropic.xanax ı arkadaş lazım olunca üniversitede kullanacağım. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15738750 http://nootropics.com/smartdrugs/smartpills.html 4-5 saat uyuyorum normalde.8 saat ders 5 saat dershane var.11. sınıfım. kazanacağıma inanıyorum olmadı birdaha denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 wuu naptın ya 8 saat ders 5 saat dersane...xanaxı arttır bence=) şaka tabi,umarım kaanırsın,emeklerinin karşılığı alırsın,iyi çalışmalar...ve evet böyle yoğun bir tempolu çalışmadan sonra hazırlık sana ilaç gibi gelecek muhakkak oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 zeper said: wuu naptın ya 8 saat ders 5 saat dersane...xanaxı arttır bence=) şaka tabi,umarım kaanırsın,emeklerinin karşılığı alırsın,iyi çalışmalar...ve evet böyle yoğun bir tempolu çalışmadan sonra hazırlık sana ilaç gibi gelecek muhakkak oku. teşekkürler normalde böyle birşeye başvurmayacaktımda,sbs de başıma kötü bir olay geldi,acil ameliyata alındım,düzgün birşey yapamadım. orta seviye bi anadolu lisesine yerleştirildim,orada depresyon falan kendime gelemedim. şimdi açık lise + dersane kasıyorum bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 usta sen manyak mısın? kaza geçirip ölürsen mesela üç beş ay sonra üzülmicen mi hacı günde 4 saat uyuyup xanax ile test çözdüm die :D wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hamsilipilav said: usta sen manyak mısın? kaza geçirip ölürsen mesela üç beş ay sonra üzülmicen mi hacı günde 4 saat uyuyup xanax ile test çözdüm die :D wtf aman abi içtiğim xanaxın tam tersi :D arada HoN,starcraft falan ihmal etmiyorum.ne yapayım sosyal yaşam yok arkadaş yok kız yok :D anca ders pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar