Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda S2000

LiGhTfOrCE

Öne çıkan mesajlar

Ben bu aleti Ataşehirde gördüm beyendim ama teknik özellikleri hakkında pek birşey bilmiyorum . Hondanın sitesine girdim ordada ne resmi var nede fiyatı falan yazıyo . Nedir fikriniz bu alet hakkında teknik özelliklerini ve fiyatı hakkında bilgi varsa yazarsanız sevinirim .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

dış

detaylı bilgi için pdf si var buyrunuz[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
70 milyara impreza wrx var mesela
gerçi 2 side iyi :)
wrx 218 hp
s2000 240 hp
ama wrx dört çeker
s2000 de tipi güzel felan :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

Valla 66 milyara alınacak en iyi arabarlardan biri. Gençsen ve altında s2000 varsa istemediğin kadar kız kaldırabilirsin arabayla. 240 beygir olmasına rağmen üzerine ekleme yapılması çok zor bir araba. hard-top'u 9 milyar galiba ve tr'de birisi 280 beygire çıkarabilmek için 7-8K dolar harcamış. Modifiyesi tr'de zor ve pahalı diye duydum
Sosyal ağlarda paylaş

offf bugun bagdatta xpace in onunde gordum.. araba guzel ama arkasinda yeditepe uni. yazisi gorunce resmen iptal oldum vah yazik yaa dedim.. ne anlar diycem ama anlardi az cok ama genede yazikdi.. bende hemen cantina kopegi sictirdim oyle psikolojik olarak rahatladim.. araba tam z4 tadinda ama hatlari daha az agresif.. ama kesinlikle 2+2 degil 2[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

karanlikta goremedim ama fume gibi degildi lacivert gibi ama boya renk degistiren turden felan ise olabilir

saglam araba ama cok bi albenisi yok.. bugunki en korkunc dialogu anlatayim.. gene kopekle eve girerken 3 apartman kalmis bi tane crossfire gordum.. icindeki adam bjk macini dinliyodu cocugun teki cikti ama en fazla 19 yasinda ehliyetsiz bile olabilir felan diye dusundum bi baktim yanindaki adam hadi gel play station oynariz dedi ve balkondan giris kattaki eve girdi crossfire i kitledi felan :) cok fena oldum vah canim yaa dedim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

adamın parası var diye bazı zorunlulukları mı olmak zorunda, belki adam 'ohh bu arabaylada ne kız götürülür ama' yada 'vay şu arabayla 3-5 tur daha hava atayım' yada [/i]'arabamda var klasından gezeyim anasını satayım'[/i] olaylarını aşmış duruma gelmiş

yani her güzel arabası olan heran öyle hayal ettiğin birşeyi mi yapmak zorunda, 'doyum' noktası denen birşey yok mu hayalindeki ufak dünyanda ?[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Mugen zaten hondanın bir yan kuruluşu
öncelikli tercih sebebi ise bire bir teknik konularda honda ile bilgi alış verişinde bulup en iyi . en performanslı ve orjinal özellikte parçalar üretmesi[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...