LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ben bu aleti Ataşehirde gördüm beyendim ama teknik özellikleri hakkında pek birşey bilmiyorum . Hondanın sitesine girdim ordada ne resmi var nede fiyatı falan yazıyo . Nedir fikriniz bu alet hakkında teknik özelliklerini ve fiyatı hakkında bilgi varsa yazarsanız sevinirim .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Araç arkadan itişli olup 2000cc 240hp dir. Tr da 0 ını sanırım birtek Mutluhan getirio. piyasadaki 2. elleri 60-70 milyar arası. kendisi inanılmaz bir arabadır:)[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 iç dış detaylı bilgi için pdf si var buyrunuz[signature][hline]Grandmaster HamburgerKampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele ederkarakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında.karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hmm fazla pahalı o paraya daha iyi bişey alınabilir bence .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 70 milyara impreza wrx var mesela gerçi 2 side iyi :) wrx 218 hp s2000 240 hp ama wrx dört çeker s2000 de tipi güzel felan :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Wrx 4 kişilik soora ama s2000 daha az var :=) ama o parya ben CuPRa R alırdım.[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 [Bu mesaj Loramis tarafından 01 February 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 cupra r ? daha önce duymamışdım bunu cahilim biraz araba konusunda . Çok fazla hız önemli diilde karizması olsun arabanın benim için . Motorun sesi fln yerinde olsunda karizmayı bozmayacak kadarda hız yapsın yeter bana .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Seat Leon CupRa R ! 1.8 Turbo 225 beygir. 4x4 (ama tr a gelenler onden ceker) 18 inc Jantlar , Brembo Frenler , 6 ileri 0-100= 6.9 sn fena diildir:)[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Valla 66 milyara alınacak en iyi arabarlardan biri. Gençsen ve altında s2000 varsa istemediğin kadar kız kaldırabilirsin arabayla. 240 beygir olmasına rağmen üzerine ekleme yapılması çok zor bir araba. hard-top'u 9 milyar galiba ve tr'de birisi 280 beygire çıkarabilmek için 7-8K dolar harcamış. Modifiyesi tr'de zor ve pahalı diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yapıcagın tek şey aldıktan sonra Mutluhan otoya gimek. Mutluhan Mugen ni Tr a getirio.Mugen Hondanın en iyi modifiye firması denebilir.[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 offf bugun bagdatta xpace in onunde gordum.. araba guzel ama arkasinda yeditepe uni. yazisi gorunce resmen iptal oldum vah yazik yaa dedim.. ne anlar diycem ama anlardi az cok ama genede yazikdi.. bende hemen cantina kopegi sictirdim oyle psikolojik olarak rahatladim.. araba tam z4 tadinda ama hatlari daha az agresif.. ama kesinlikle 2+2 degil 2[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 cupra r da iyimis.. bu hafta otoshow da vardi 3 tane biri tam pist araci digerleri yol hesabi yapmislar ama test eden adam pek begnmemis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ınfeq o sınıf arkımın arabası eger Fume rengi ise ne ballı kopek mis gibi jant a işedi:)[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 karanlikta goremedim ama fume gibi degildi lacivert gibi ama boya renk degistiren turden felan ise olabilir saglam araba ama cok bi albenisi yok.. bugunki en korkunc dialogu anlatayim.. gene kopekle eve girerken 3 apartman kalmis bi tane crossfire gordum.. icindeki adam bjk macini dinliyodu cocugun teki cikti ama en fazla 19 yasinda ehliyetsiz bile olabilir felan diye dusundum bi baktim yanindaki adam hadi gel play station oynariz dedi ve balkondan giris kattaki eve girdi crossfire i kitledi felan :) cok fena oldum vah canim yaa dedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ya boyle bisi yok dimi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 lol lafa bak playstation oynayamaz mı 20-21 yaşında bir adam ehe playstation oynuyor diye yaşını küçük tahmin ediyorlar adamlara bak[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 iih o saatte oynanmaz.. en azindan ben o saatte oyle arabam olsa oynamazdim.. yani babamda playstation oynuyor ama onun oyle bi arabasi yok :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 adamın parası var diye bazı zorunlulukları mı olmak zorunda, belki adam 'ohh bu arabaylada ne kız götürülür ama' yada 'vay şu arabayla 3-5 tur daha hava atayım' yada [/i]'arabamda var klasından gezeyim anasını satayım'[/i] olaylarını aşmış duruma gelmiş yani her güzel arabası olan heran öyle hayal ettiğin birşeyi mi yapmak zorunda, 'doyum' noktası denen birşey yok mu hayalindeki ufak dünyanda ?[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yok kardesim. senin kendi ustune o arabandan olsa o saatte sen play statio oynuyor olmazdin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 rofl 'kalıplaşmış düşünceler'[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Honda 2004 Detroit oto fuarında s2200 adlı yeni otomoblini sergileyecekmiş.adından da anlaşıldığı gibi 2.2 litre motora sahip. i-vtec teknolojisiyle geliştirilen motor 250 hp gücüne sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 belki arabadan ses geliyodu açalım bi nfs ondada aynı sesi alabilcekmiyiz diye düşündüler onun için playstation oynayacaklardı ?[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 direk honda type-r ani otesi yok 55 milyar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mugen zaten hondanın bir yan kuruluşu öncelikli tercih sebebi ise bire bir teknik konularda honda ile bilgi alış verişinde bulup en iyi . en performanslı ve orjinal özellikte parçalar üretmesi[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 type r a 55 milyar verecegine s2000 ile 65 milyar verirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar