vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Tarifi チュートリアル福田充徳流 時短レシピ「旬だ餅」 ●材料(1人前) 枝豆(鞘つき)…150g 豆腐…100g 砂糖…大さじ1と1/2 片栗粉…35g ●作り方 1.さやつき枝豆をボウルにいれラップをして電子レンジ600Wで3分加熱。 ★茹でるよりもレンジ加熱の方が豆がやわらかくなる。 2.水をはったボウルに加熱した枝豆をさやから豆を出すようにもみ洗いし、攪拌させてさやと薄皮は取り除き豆だけを残す。 3.フライパンで片栗粉と豆腐を混ぜながら加熱する。 ★豆腐+片栗粉で簡単にお餅が出来る。 2の豆と砂糖をフードプロセッサーにかけてずんだあんを作り、3と一緒に盛り付ければ完成! Afiyet olsun.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 nickin cok guzel yahu, sesli okuyunca findiklic cikuleta yemis sincaplar gibi mutlu oldum
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://i1135.photobucket.com/albums/m629/MrBlooder/1329448812905.jpg
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Pff yokmu iki dakka kıçı başı oynamadan durabilen bi tuto link mink atan anlatan
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 http://translate.google.com.tr/translate?sl=auto&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fthaifood.about.com%2Fod%2Fthaidesserts%2Fss%2Fpandanricecake.htm&act=url
Öne çıkan mesajlar