karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 interneti üst kattakiyle ortak kullanıyorum,benim pc den onun modeme kablo cektim.Bi kaç ay sorun olmadı fakat son 1-2 haftadır internet var gözüküyor ama sayfa açılmıyor.Dizi izlerken yarıda kesiliyor ne yapmam lazım.
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 gözümün önüne böyle senin kabloyu modemden çıkarıp çıkarıp takarken yüzünde piç bir gülümsemeyle bir adam silueti belirdi güldüm. ama gerçekte durum ne, hiçbir fikrim yok ; anlamam.
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 iarwain said: ahudshuashudhuahusdhuahsdu bu işte evet =))
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 az önce üst katta ki kız geldi ortak kullanalım mı interneti deyü. baya da güzel hatun kabul etsem daha sık görüşür müyüz? arada bi kabloyu çıkartırım iner aşağı.
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 tamamdır gazı aldım, uykumdan uyandırmıştı hatun ev arkadaşlarımla konuşayım demiştim. yarın akşam yine gelcek hadi bakalım hayırlısı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bana da bi eleman gelip sorduydu bikaç ay önce paylaşalım diye, ben istemiyorum öyle dedim direk, ha kotalı heralde dedi ben yoo dedim gitti...
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben 3kişiye veriyorum dizi geldikçe 10 dk torrent abanıyorum henüz şikayet gelmedi zaten 1 kişiyi de arkadaşın wireles ten paylaştırdım, ondan biliyo bişey olursa ehehe
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben bir de şöyle düşünüyorum. Bu kız ailesi ile kalıyor yapsa yapsa en fazla hızlıhemenizle.com dan Muhteşem Yüzyıl izler. Torrent falan kullanmaz gibi. Ama erkek öyle mi, oyun oynuyor, pr0n kasıyor ohooo
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 pati=trol bu kadar basit ne boş insanlarsınız.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 o zaman düzgün bi cevap yazalım; Yaptığın yasak kardeş, yakalanırsanız cezası var bak başın yanar sonra
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 karamürselidelihamdi said: interneti üst kattakiyle ortak kullanıyorum,benim pc den onun modeme kablo cektim.Bi kaç ay sorun olmadı fakat son 1-2 haftadır internet var gözüküyor ama sayfa açılmıyor.Dizi izlerken yarıda kesiliyor ne yapmam lazım. Adres vercen gelecez, bakıcaz. Bir çok nedeni olabilir.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 karamürselidelihamdi said: pati=trol bu kadar basit ne boş insanlarsınız. telekomu arayıp bu insanlar kaçak kullanıyor interneti mi diyelim? bunu mu istiyosun yani? yaptığın yasak bir şey.
Öne çıkan mesajlar