lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bir süre önce izlediğim Ceaser ile ilgili filmin adını bir türlü hatırlayamıyorum. İçerisinde Cleopatra da vardı.Sonra Ceaser'ın ölüm sahnesi dahi vardı bu filmin içinde.Brutus un filan bıçaklaması.Siyah beyaz bir film değildi.Renkli güzelce hazırlanmış bir filmdi :) Tam adını verebilirseniz sevinirim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 adını bilmiyorum ama netten aratıyosan ceaser diye bulamassın çünkü caesar .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ah evet adını yanlış yazmış ve kafama yazmışım :) Ama arama yapmamıştım şu ana kadar şimdi yaptım pek verimli sonuç aldığımı söyleyemeyeceğim.HallMark kanalı veriyordu Digiturk te bir de adını hatırlasam...[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Şu saat itibariyle salak zoom 5510 www.imdb.com'a giremio. Ama evden çatır çatır heryere girio. İlginç bir durum. Sallana sallana girdi 5 dk da. Şu 2-3 bölümlük mini-dizi den bahsediosan adı Julius Caesar. http://uk.imdb.com/name/nm0005438/ Bu herifmi oynuodu caesar'i ? [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 Ekim 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Evet galiba bu adam oynuyordu.Tabii biraz saç sakal ayarı lazım. Aradığım filmde bu olsa gerek mini diziler şeklinde izlemiştim zaten. http://uk.imdb.com/title/tt0284741/[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar