emresea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Askerden gelince char aldım ve geceleri oynamak istedim. Fakat çalışırken olmuyormuş özel hayat veya normal hayatta kalmadı. Geceleri giremiyorum artık bundan dolayı satıyorum. İstediğim fiyat 110 Tl. Mail / msn adresim : [email protected] Referans olarak daha önce buradan aynı forum üyeliğimle shaman satmıştım askere gitmeden önce. alan arkadaş hala oynamaktadır. *SQ/SA var mı: Evet (Gizli soru ve cevabı) *MAIL var mı: Evet *CD-KEY var mı: Evet *Ilk sahibi misiniz:Hayır *Kimlik fotokopisi verilecek mi: Evet ( ilk sahibinin telefon no suda var) *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: Evet Account Hakkında: Twisting Nether’deki Karakterler Main Karakter name: Xaivén Armory = eu.battle.net/wow/en/character/twisting-...Xaiv%C3%A9n/advanced Karakterde 371-387 lvl arası full pvp set vardır. Ayrıca karakterde full plate, leather ve cloth larda kafalık ve back heirloomuda vardır. Diğer parçalar saten var plate char, leather giyen char ve cloth giyen char kasmak cok kolaydır. Race :Blood Elf Sex :Female Class :Rogue Server :Twisting Nether Faction :Alliance Mounts : Özel olan 2 binek vardır. Winged guardian ve chopper Professions: Alchemy :525 Engineering :525 First Aid : 525 Cooking : 525 Alt Karakterler; Name: Xaiven Armory = eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Xaiven/advanced Karakter 69 lvl kasılan mage idi. Vaktim olmadığı için kasamadım. Spine Breaker Serverinde; 85 warlock Name : Dotmachine eu.battle.net/wow/en/character/spinebreaker/Dotmachine/advanced 80 Hunter Name : Scooptr eu.battle.net/wow/en/character/spinebreaker/Scooptr/advanced 80 Priest Name : Shelia eu.battle.net/wow/en/character/spinebreaker/Shelia/advanced Bunlara Ek olarak Burning Legionda 68 lvl warrior ve 49 lvl paladin wardır. charda yaklaşık 6k para ve 2k lık mat vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar