Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 O_O harbiden baydim,gonul isterdi c2 i bekliyim ama artik bosa her ay para odemekten baska bir sey degil,WoW cikar cikmaz WoW a gecicem... Accountlar: 1. -52 Dark Avenger(ustunde doom var,su an oyundaki en iyi armor,eldiveni,magic seti,bootu,kafaligi top C,silahi yok) -20 Artisan (ss ve sps uretip satmak icin,para makinesi) -10 Orc Fighter(son zamanlarda bayip actim ustunde 500klik item var) 2. -31 Wizard (top D grade stuff,elven mithril set,demon fangs,300k para...) -26 Elven Rogue(tamamen ciplak) -15 Dwarf(Class change e cok yakin) ilgilenenler bana forumlardan ozel mesaj atsin yada icq dan ulassinlar 84303196. 1.accounta dusuk fiyatlarla hic gelmeyin cok degerli bir account. 2.account haliyle 1.account a gore baya dusuk... (lutfen talepte bulunurken 50 dolar cd-key ucretini ve karakterlerde bunun itemlarin adena degeriyle dogru orantili olarak TL bazinda hesapliyin,52 DA daki armor 20mil adena meselan bunu dusunerek talepte bulunun)[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ayrica acc trade de olabilir ilgilenen varsa karakterlerle[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar