Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Hd de herhangi bir işlem yapsam makine gocur gocur ediyor... defrag atarsam sorun hallolur mu diye soracaktım.Çünkü en son defrag 19 saat sürdü =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Evet defrag bayağı iyi bir çözüm oluyor.Gece bırakıyorum yatarken öbür gün bitmiş oluyor :) Ama HDD'nin acılarını bir nebze olsun dindirecektir.[signature][hline]My Honour is My Life
Abus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hdd nin gocur gocur etmesi hdd nin çıkardığı ses oranı ile alakalıdır.Defrag yapman ses konusunda hiçbir şekilde yardımcı olmaz.Yani senin sorunun donanımsal.defrag yap ve hdd ni yazılımsal yonden rahatlat.[signature][hline]Love is Divine
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bi kere defrag çektikten sonra diğer defrag çekme işlemi arasında uzun bir zaman olmazsa daha kısa sürede defrag çekersiniz.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Öne çıkan mesajlar