balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Merabalar, http://tez2.yok.gov.tr/ adresine girip Tez veri giriş formunu doldurmak için üyelik doldurdum, aktivasyonumu sağladım fakat sistemde oturum açamıyorum, sistemimiz oturum açamadı diyor. Şifrem doğru mu diye tekrar mailime gönderdim, kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi sistem bana veriyor. Tez teslimime de 5 günlük bir zaman kaldı. Acaba sıkıntı nedir, bu konuda bana yardımcı olabilecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Yani buranın 09-17 hizmet veren bir yer oldunu zannetmiyorum. Öyle değildir di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ben giriş yaptım kendi kullanıcı adımla; Özel oturum açtınız. Eğer genel kullanımda olan bir bilgisayardan bağlandı iseniz, sizden sonra bilgisayarı kullanacak olanların sizin oturumunuzu kullanmamaları için lütfen Oturumu Kapatı tıklayarak oturumunuzu kapatınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 allah allah, yeni bir mail adresiyle isim mi denesem acaba. Ama yine aynı isim kullanıcam sıkıntı olur. dur başka bir bilgisayarda da deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 siz siz olun yök ve devletten falan şifre alırken + ? işareti gibi şeyler şifrenizde kullanmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar