Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itu bulusma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar buradaki itülülerle bir buluşma ayarlayalım ya bende yeni geldim itüye ama bir buluşma fena olmazdı hani[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Pzt 12 - 14
Salı 13 - 14
Çrş 11 sonrası
Prş 12 - 15
Okuldayken bana uyan saatler (Maslak'ta).
Okul dışında buluşma olursa da cuma pazar ve çarşamba 11 den sonra.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
Ya kimisinin işine geliyor kimisinin gelmiyor bir fakültede buluşmak. 75. Yıl nasıl olur ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
bana olur ben inşaat :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Çarşamba öğle arasında 75. Yıl uyar mı herkese ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
benimki A kuru d-120 de sınıfım isminde eftal sizinkiler[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 15 Ekim 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
vay b-3 ha.. isim neydi? (pm de atabilirsin ya da atmaya dabilirsin)

adım tağmaç

senin sınıf hangisi ?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
dingaerle birlikte d-112 deyiz

bilgisayar lablarında pati turuncusu görürseniz o biziz zaten tenefüste direk giriyoz :) yakınız taaa binanın en sonunda labların olduğu yerdeyiz

adım mert

isterseniz hazırlıklar olarak buluşma organize ederiz pazartesi ilk tenefüs mesela bilgisayar labın önünde ?
Mesaj tarihi:
Hz.dekiler buluşuyor. maslaktakiler armut toplamasın :-p[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
said:
Darestan, 15 Ekim 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
dingaerle birlikte d-112 deyiz

bilgisayar lablarında pati turuncusu görürseniz o biziz zaten tenefüste direk giriyoz :) yakınız taaa binanın en sonunda labların olduğu yerdeyiz

adım mert

isterseniz hazırlıklar olarak buluşma organize ederiz pazartesi ilk tenefüs mesela bilgisayar labın önünde ?

evet iyi fikir yanılmıyosam 2 lab. var orda ikiside hep dolu oluyo.
Mesaj tarihi:
pazartesi ilk tenefüste bilgisayar lablarının önünde buluşalım dingaer i direk ayırt edersiniz 2 metre boy var adamda =)benimde saçlar baya dağınıktır işte hafif göbeklli =)

1. labratuvarın kapısında durun o zaman tuvalete yakın olan direk kaynaşırız
  • Yeni Oluştur...