guden Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bf yi yukledim oyunu actım ve oynamaya basladım. Çok bot koymama ragmen oyun çok takılıyor sistem gereksimlerine baktım test yap hepsi pozitifti ama hala suruo takılma neden olabilir biri yardım ederse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sisteminde uyuşmazlık (donanım çakışması falan) olabilir. Ekran kartının ve anakartının en son sürücülerini yükle, belki biraz rahatlayabilir oyun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 tüm özellikleri low yap 800X600 çöz. + varsa 60 Refresh rate i seç. Shadow'U kapa Texture Qual. %20 ve show distance ı 50 ye getir. Conquest aç bir tane .. sonra 10 tane botlu battleaxe aç. hala takılma varsa bil ki Geforce Fx5200 seviyesinde bir kartın var. Tek çözüm upgrade[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar