kertenkel Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 1-2 tane cok basarili reklam fotografcisi taniyorum, hicbirinin bunlarla ugrasacagini dusunmuyorum? zaten adam is basina 3-4k minimum aliyo 10k'ya kadar gidiyo, bunlarla neden ugrassin? hicbiri de duzgun ingilizce bilmiyo zaten.. stock fotodan en fazla kazanacagi 800-900$ ihale olayina da hicbir prof. fotografci kasmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 post bana hitaben yazdıysan yanlış anladın sanırım beni. reklam fotoğrafçısı çekim yapsın değil, yapılan çekimler reklamcılık ( post production ) ve afiş tasarımı yapan yerler için bulunmaz nimet. yani o kesime hitaben çekim yapıp satmak doğrudur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Çok başarılı bir stok fotoğrafçısı tanıyorum, yılda 2 milyon dolar kazandığı söyleniyor. http://tr.fotolia.com/p/17174 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Yuri oyle. Adamin ofisi zaten olimpik stad kadar. Youtube da izleyin videolari. Hatta ugrasmayin Bu arada stock photo isinde bu adam gibi markalasmayan biz capulsuzlar icin en onemli sey fotolara envai cesit keyword eklemek. fotolari insanlar once bulmasi lazim. milyon tane foto var senin fotonu ne sekilde kullanabilirler her seyi anlatman gerekiyor keyword ler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Yuri bu işin ne kadar büyük olabileceğinin ilk örneğiydi ama artık ayda 10K$ üstü kazanan çok fazla fotoğrafçı var stock işinde. Yani ayda 800-900$ çok bir para değil artık. Özellikle Istockphoto'da forumlara bir gözatarsanız, exclusive fotoğrafçıların başarı öyküleriyle dolu. İşini bırakıp full time stock photo işi yapan çok adam var. Benim aklıma gelen ünlülerden lisegagne ve sjlocke vardır. Hatta lisegagne istock forumlarında, istock'dan kazandığı parayla yaptırdığı evin fotoğraflarını paylaşmıştı. Evin içinde dev bir stüdyo vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yenilerden Büyük Çekmece Gölü Çatalca tarafına doğru gittikçe daralıyor sonra yokoluyor. Burası o kanalın en sonları. Balıkçık kuşlar, ördekler falan oluyor, enteresan biryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Vay be! Istock'ta 2 gün üst üste satış yapmışım. İşler açıldı :) http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/16203614/2/stock-photo-16203614-sofa-back-detail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bizim şirkette stok sitesine üyelik var. günlük 25 görsel indirme limitimiz var. her gün dolmuyor. mesela bir iş yaparken denemek için bile indiriyorum. İşte anlam veremediğiniz görseller nasıl sayılıyor öğrenmiş oldunuz. üşenmesem kasar, bu işe girerim çok rahat. Zevklide ama çok üşengeçim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kotayı benim fotolarla doldurabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 madeni buldun dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bu işten kazançlı çıkacak olan sizsiniz, emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 pazarlaması da iyi. thinkstockphoto üyeliğimiz var bizim ama. toplama bir site, sanırsam kullanıcılar izin veriyor orada gözükmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Getty 'nin sitelerden, IStock'un düşük kalite versiyonu. Shutterstock'a rakip çıkarttıklar o site. Benim yok orada foto. Belki de IStock aracılığıyla vardır emin değilim. Bu iş zevkli, tavsiye ederim. İnsanı fotoğrafçılıkta disiplin sahibi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar