Altair Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben ygs ye dilden girmeyi düşünüyorum hiç dilden giren felan vs vs varsa bana yardımcı olan olursa sevinirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 İlk sınava gireceksin, 2. sınav başvuru dönemine başvuracaksın 20 tl yatırıp bölüm başına o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ygsyeingilizceden giremezsin. ygs de barajı geçer lys de ingilizceden girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altair Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 anladım şimdi baraj puanı kaç kaç puan almam gerekli ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 http://lmgtfy.com/?q=ygs+baraj+puan%C4%B1+ka%C3%A7t%C4%B1r baraj lys de 80 ing sorusu çözeceksin kolay zaten oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altair Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 tamam sağol bilgim olması iyi oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar