wraog Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Daha önce bu filmi televizyonda ve vcd de izlemiştim.Geçen gün arşivimde bulunsun diye divx ini aldım. Eve gittim.Taktım cdyi bilgisayara.Bir baktım film tam 2 bucuk saat sürüyor.Benim daha önce tv ve vcd de izlediklerim maksimum 1 bucuk saat sürmüştü. Meğersem divx inde televizyonda gösterilmeyen bölümleride varmış.(Büyük ihtimalle dvd rip i olduğu için.) Ripley i parkta otururken görüyoruz. Sonra o gezegendeki planet terraformer ların alien yumurtalarını taşıyan gemiyi bulmasını ve istila öncesi üssü gösteriyor. Sonra sentry drone bölümü var.Marineler bazı yerlere bunlardan koyuyorlar. Aynı şey Leon dada olmuştu.Matilda ile eroin satıcılarını yakaladıkları sahne tv versiyonunda yoktu.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bunu nerden buldun demek istiyorum. ayrıca bunu internet aracılığı ile paylaşman mümkün mü?[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Valla bence bu durum çoğu DVD-RIP'li divx de vardır.Dvd de bol bol yer olduğu için çıkarılan sahneleri ekliyorlar. İnternetten paylaşma olayına gelince...o biraz zor.Ama istersen kargoyla yollarım.(Masrafları karşılaman kaydıyla)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 extended edition yada directors cut yazan dvd ler ya eklenen yada cikarilan bolumleri icerir ....bilginiz olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 evet bendekide böle ama quadrology de bunlar yok sasirtici dimi ? divx de war ama ki bence olmazsa olmaz sahneler yani kizini filan görüo çünkü o sahnelerde filan[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 wraog bu divx i nerden aldın tam oalrak tarif eder misin? we fiyatı ne kadardı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 İzmit'ten,Gazi lisesinin karşısındaki pasajın içinde Div-X satan bir dükkan var.Oradan 2 buçuk milyona aldım.1CD.DVD rip.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 mesela american pie the weddingin dvdsinde film 12 dakika daha uzun ve vir sürü bonuz var.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 spoiler vermeyin leen istanbul-anadolu yakasında oturup alien serisini paylaşabilecek güzel insanlar arıyorum ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesela terminator 2 nin de 2 çeşit uzun metrajı var. Bir Director's Cut birde Extended Version. Olur böle şeyler :D Film indirmek için torrent kullanın internette. Hele hele alien gibi tanınmış filmler için.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar