Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALIENS-divX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce bu filmi televizyonda ve vcd de izlemiştim.Geçen gün arşivimde bulunsun diye divx ini aldım.

Eve gittim.Taktım cdyi bilgisayara.Bir baktım film tam 2 bucuk saat sürüyor.Benim daha önce tv ve vcd de izlediklerim maksimum 1 bucuk saat sürmüştü.

Meğersem divx inde televizyonda gösterilmeyen bölümleride varmış.(Büyük ihtimalle dvd rip i olduğu için.)

Ripley i parkta otururken görüyoruz.

Sonra o gezegendeki planet terraformer ların alien yumurtalarını taşıyan gemiyi bulmasını ve istila öncesi üssü gösteriyor.

Sonra sentry drone bölümü var.Marineler bazı yerlere bunlardan koyuyorlar.

Aynı şey Leon dada olmuştu.Matilda ile eroin satıcılarını yakaladıkları sahne tv versiyonunda yoktu.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
Valla bence bu durum çoğu DVD-RIP'li divx de vardır.Dvd de bol bol yer olduğu için çıkarılan sahneleri ekliyorlar.

İnternetten paylaşma olayına gelince...o biraz zor.Ama istersen kargoyla yollarım.(Masrafları karşılaman kaydıyla)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
İzmit'ten,Gazi lisesinin karşısındaki pasajın içinde Div-X satan bir dükkan var.Oradan 2 buçuk milyona aldım.1CD.DVD rip.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
mesela american pie the weddingin dvdsinde film 12 dakika daha uzun ve vir sürü bonuz var.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
spoiler vermeyin leen

istanbul-anadolu yakasında oturup alien serisini paylaşabilecek güzel insanlar arıyorum
ehe[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
Mesela terminator 2 nin de 2 çeşit uzun metrajı var. Bir Director's Cut birde Extended Version.

Olur böle şeyler :D Film indirmek için torrent kullanın internette. Hele hele alien gibi tanınmış filmler için.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...