NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Fakirim işe girdim yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorum. Arabalara ilgi duymuyorum toplu taşıma ftw ancak ve lakin ihtiyaç duyuluyor kırk yılın başında (evde araba var ama baba hayırsız vermiyor arabayı). O yüzden fakir işi 2.el bir araba almak istiyorum tüplü müplü max 6k civarı verebilirim uno tipo tospa gibi şeyler düşünüyorum hyundai kesinlikle düşünmüyorum fikirleriniz nedir?Hangi marka bakmalıyım alırken nelere dikkat etmeliyim?Nerelerde aramalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hyundai düşünmüyorum demişsin ama 96-98 hyundai accent işini görür bence. ben şahsen onunla öğrenmiştim araba sürmeyi ve hala da özlerim açıkçası. broadway al eğer 40 yaş üstüysen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hyundaiların üretim aşamalrını saclarını carpışmaa testi sonuçlarını gördükten sonra binmektense karton kaplı motora binmeyi tercih ettim =) önemli olan benim için şu an ekonomik olması ve mümkün olduğunca az masraf yapması amacım haftada 1 max 2 gün 3-4km götürmesi beni şehirlerarası yol için düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 emin ol o paraya alacağın her araba karton kaplı motora binmek gibi olacaktır ama sen bilirsin tabii halk arasında ekonomik ve az sorun çıkartan diyince akla direkt renault clio geliyor. borç harç renault clio peşine düş sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-1004-model-opel-corsa-1-3-dizel-74410577/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-64742790/detay pek öyle tecrübem olduğu söylenemez ama iyi göründü gözüme şunlar +3k masrafa oranla. dursun patinaj bölümündekiler bakar işe yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yok abi öyle 9-10k veremem 6-7max yani 5civarı arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 doğan görünümlü şahin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Uno fln alsana, hem ufak hem tüplü hemen hemen hepsi. Parça da ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 7k ya araba olmaz abi bende bakınıyorum 2.ellere de 17-20k arası hep adam gibi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 SeaGle said: Uno fln alsana, hem ufak hem tüplü hemen hemen hepsi. Parça da ucuz. NolaxThensbane said: O yüzden fakir işi 2.el bir araba almak istiyorum tüplü müplü max 6k civarı verebilirim uno tipo tospa gibi şeyler düşünüyorum hyundai kesinlikle düşünmüyorum fikirleriniz nedir?Hangi marka bakmalıyım alırken nelere dikkat etmeliyim?Nerelerde aramalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ahahaha taam lan yüzüme vurma sdf Beşyol piyasasında çok canlı tofaş-fiat pazarı. Sahibinden e falan bak önce. Otokoop a falan git, araba pazarına git bursada. Biliyosun tr nin en büyük tofaş-fiat 2. el pazarı bursa sfsdfs Çok rahat bulursun uno fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 arabadan hiç anlamam ama; geçen sene bir arkadaşım ~6k aldığı uno'yu 1 sene kullandıktan sonra 8'den okutmuştu satmadan önce 500 lira masraf edip bir kaç parçayı yenileyip satmıştı parçası da çok ucuz galiba baya bişey saymıştı ama 500 lira ucuz valla. böyle bir araba olarak aklımda kaldı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 uno banada cazip geliyo sevimli bir araba kullanması kolay küçük (her ne kadar ben arabadan büyük olsamda [kilo olarakta]) fsmde park yeri bulmasıda kolay olur ashdahsha ben sahibinden dod hürriyet ilanları falan takip edem henüz oto pazarına gidecek cesaretim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Niye lan ısırmıyorlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bu basliktan bende faydalanmak istiyorum. 6000 Euroyu gecmeyecek sekilde cok az yakan bir araba ariyorum. hizli ici disi vs hic ama hic önemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Eski kasa corolla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 adam övro çekti bide fakirim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 almanyada tr gecmiyor ne yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Almanya türkiyeyi tanımıyo mu lan? kikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 adam para birimini bile unutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 babanin arabasini kirala lazim oldugu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 lada samara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Seele said: bu basliktan bende faydalanmak istiyorum. 6000 Euroyu gecmeyecek sekilde cok az yakan bir araba ariyorum. hizli ici disi vs hic ama hic önemli degil.elantra he isteklerini tam ters anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar