Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fakire Araba

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

Fakirim işe girdim yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorum. Arabalara ilgi duymuyorum toplu taşıma ftw ancak ve lakin ihtiyaç duyuluyor kırk yılın başında (evde araba var ama baba hayırsız vermiyor arabayı).

O yüzden fakir işi 2.el bir araba almak istiyorum tüplü müplü max 6k civarı verebilirim uno tipo tospa gibi şeyler düşünüyorum hyundai kesinlikle düşünmüyorum fikirleriniz nedir?Hangi marka bakmalıyım alırken nelere dikkat etmeliyim?Nerelerde aramalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

hyundaiların üretim aşamalrını saclarını carpışmaa testi sonuçlarını gördükten sonra binmektense karton kaplı motora binmeyi tercih ettim =)

önemli olan benim için şu an ekonomik olması ve mümkün olduğunca az masraf yapması amacım haftada 1 max 2 gün 3-4km götürmesi beni şehirlerarası yol için düşünmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-1004-model-opel-corsa-1-3-dizel-74410577/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-64742790/detay

pek öyle tecrübem olduğu söylenemez ama iyi göründü gözüme şunlar +3k masrafa oranla. dursun patinaj bölümündekiler bakar işe yarar belki.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Uno fln alsana, hem ufak hem tüplü hemen hemen hepsi. Parça da ucuz.

NolaxThensbane said:

O yüzden fakir işi 2.el bir araba almak istiyorum tüplü müplü max 6k civarı verebilirim uno tipo tospa gibi şeyler düşünüyorum hyundai kesinlikle düşünmüyorum fikirleriniz nedir?Hangi marka bakmalıyım alırken nelere dikkat etmeliyim?Nerelerde aramalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

arabadan hiç anlamam ama;

geçen sene bir arkadaşım ~6k aldığı uno'yu 1 sene kullandıktan sonra 8'den okutmuştu satmadan önce 500 lira masraf edip bir kaç parçayı yenileyip satmıştı parçası da çok ucuz galiba baya bişey saymıştı ama 500 lira ucuz valla. böyle bir araba olarak aklımda kaldı. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...