MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya kızın biri benı bostanlıya davet ettı.kızı evıne bıraktım donerken adamın bırı honda civic vti ile gozumun onunde nos actı bastıgım kaldırım taşı sallandı bende korktum ama ses duyulmaya degerdi... off offf aklımdan cıkmıyo.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lol ilk deneyimin miydi ? :) ehe bütün kıslar önce korkar ama hoşlarına gider zamanla[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yok 1 kere daha olmustu ama baya 1 uzaktaydı bu arabayla 2 metre falan vardı yanımda.korktum da kız oldugum solenemez.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şaka cnm :) benzetme sanatı ehe tabiki noluyoruz moduna girer her insan o durumda daha sonrada olayı anladıgında bi rahatlama olur ve hoşuna gider ehe :) bu arada ne ayak öle ulu orta nos açmış ne bilim şehirler arası giderken biri le kapışsa fln neyse de[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sen bide arabada dene onu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yok ya arkadan araba gelıodu oda cıktı gecerım dıe,araba kornaya bastı, hatta basılı tuttu.oda sus len der gıbı nosu 1 actı yollar titredi adam 1 kılometre gerıde kaldı.zaten ben arabayı goremedım, sadece egzozundan cıkan atesten takıp ettım :P[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lol nosu açtıgı yerde ışıklar fln olcak bide sonra frene asılıp durmaya urasıcak boşa gidecek nos ehe :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yok ya izmiri bılenler bilir.bostanlı koprude actı karsıyakaya dogru uzadıııı gitti :)[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla zaten yaşı 19-20 idi.gencti yani.fazla yaşamaz.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 masumların koruyucusu ultra mega kahraman zenci nukem konustu :) valla dodge viper in motor sesi 100lerce nosa bedeldir ah be :) şu filmlerde gördügünüz amerikan devasa kamyonlarının motordan var ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 olm onnar ses cıkartmıyor hennesy venom dodge viper olsa keşke de bi dinlesen nası ses cıkardıgını :) 800 hp mi neydi unuttum ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 neresine sığıyo 800 tane beygir :P[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: MoMo, 15 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki: adamın bırı honda civic vti ile gozumun onunde nos actı bastıgım kaldırım taşı sallandı o adamı bikaç kere tophanede gördüm sanırım mayın tarlası gibi bir suratı var, ve gerizekalı isterse kendine taksın motoru cacık olmaz.. said: MoMo, 16 Ekim 2004 01:15 tarihinde demiş ki: neresine sığıyo 800 tane beygir :P Zip Yapıyorlar :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: sheref, 16 Ekim 2004 01:20 tarihinde demiş ki: said: MoMo, 15 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki: adamın bırı honda civic vti ile gozumun onunde nos actı bastıgım kaldırım taşı sallandı o adamı bikaç kere tophanede gördüm sanırım mayın tarlası gibi bir suratı var, ve gerizekalı isterse kendine taksın motoru cacık olmaz.. said: MoMo, 16 Ekim 2004 01:15 tarihinde demiş ki: neresine sığıyo 800 tane beygir :P Zip Yapıyorlar :D ehe oda iyiydi ama ben izmide oturuyorum.tophane istanbulda bıldıgım kadarıyla.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ha o zaman o başkadır :D o adama bayaa kıl olmuştum direk aklım ona gitti demekki.. :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bugatti 1001 hp :) ayrıca pt cruiserin modifiyelisi vardı 1400 hp civarı olması lzm :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ona biz PT Bruiser diyoruz eheh :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hakkaten o bugattinin 1001hplik motordan çıkacak sesi düşünemiyorum ya ne şanssız be hiç noslu araba görmedim gazlarkene[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: DynamicK, 15 Ekim 2004 23:41 tarihinde demiş ki: ehe bütün kıslar önce korkar ama hoşlarına gider zamanla Ahahahha :lol:[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: YSidiousY, 16 Ekim 2004 11:10 tarihinde demiş ki: hakkaten o bugattinin 1001hplik motordan çıkacak sesi düşünemiyorum ya ne şanssız be hiç noslu araba görmedim gazlarkene eve bugattiden şöyle bir ses çıkıyor milyon milyon milyon diye[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 zaten o alet quad turbo mu neydi konsept haldeyken değişmemiştir heralde oha be tekrar düşündüm de 16 silindirli motor + 4 turbo yuhara bu ne lan az bile 1001 hp[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bizim sevket abinin ne noslusu var eskiden minibisculuk yapiyodu emekli olunca bunnara merak sardi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 [signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 G*tunde patlamı$ sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 heheheheheheh hakkaten ha[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar