Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önce önümde nos açtılarrrr.

MoMo

Öne çıkan mesajlar

ya kızın biri benı bostanlıya davet ettı.kızı evıne bıraktım donerken adamın bırı honda civic vti ile gozumun onunde nos actı bastıgım kaldırım taşı sallandı bende korktum ama ses duyulmaya degerdi...
off offf aklımdan cıkmıyo.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Sosyal ağlarda paylaş

yok 1 kere daha olmustu ama baya 1 uzaktaydı bu arabayla 2 metre falan vardı yanımda.korktum da kız oldugum solenemez.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
şaka cnm :) benzetme sanatı ehe

tabiki noluyoruz moduna girer her insan o durumda daha sonrada olayı anladıgında bi rahatlama olur ve hoşuna gider ehe :) bu arada ne ayak öle ulu orta nos açmış ne bilim şehirler arası giderken biri le kapışsa fln neyse de[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya arkadan araba gelıodu oda cıktı gecerım dıe,araba kornaya bastı, hatta basılı tuttu.oda sus len der gıbı nosu 1 actı yollar titredi adam 1 kılometre gerıde kaldı.zaten ben arabayı goremedım, sadece egzozundan cıkan atesten takıp ettım :P[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya izmiri bılenler bilir.bostanlı koprude actı karsıyakaya dogru uzadıııı gitti :)[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MoMo, 15 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
adamın bırı honda civic vti ile gozumun onunde nos actı bastıgım kaldırım taşı sallandı

o adamı bikaç kere tophanede gördüm sanırım mayın tarlası gibi bir suratı var, ve gerizekalı isterse kendine taksın motoru cacık olmaz..

said:
MoMo, 16 Ekim 2004 01:15 tarihinde demiş ki:
neresine sığıyo 800 tane beygir :P

Zip Yapıyorlar :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 16 Ekim 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
said:
MoMo, 15 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
adamın bırı honda civic vti ile gozumun onunde nos actı bastıgım kaldırım taşı sallandı

o adamı bikaç kere tophanede gördüm sanırım mayın tarlası gibi bir suratı var, ve gerizekalı isterse kendine taksın motoru cacık olmaz..

said:
MoMo, 16 Ekim 2004 01:15 tarihinde demiş ki:
neresine sığıyo 800 tane beygir :P

Zip Yapıyorlar :D

ehe oda iyiydi ama ben izmide oturuyorum.tophane istanbulda bıldıgım kadarıyla.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YSidiousY, 16 Ekim 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
hakkaten o bugattinin 1001hplik motordan çıkacak sesi düşünemiyorum

ya ne şanssız be hiç noslu araba görmedim gazlarkene

eve bugattiden şöyle bir ses çıkıyor milyon milyon milyon diye[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o alet quad turbo mu neydi konsept haldeyken değişmemiştir heralde

oha be tekrar düşündüm de 16 silindirli motor + 4 turbo yuhara bu ne lan az bile 1001 hp[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...