elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sonynin hani su jog dial (tekerlekli) modelleri var mp3 de calıyo ondan aldım. 2 arkadaşta daha vardı bu modelden. onlardaki discmanların ses çıkışları benimkinden 2-3 kat fazla. sorun nedir? başka kulaklıklarla da denedim.[signature][hline]little tauren, come my near i'll say you a couple of things first thing the life isn't a game, it's dangerous, if you want to continue your life, you must be careful second thing is, i'm the most powerful player of the battle.net, now, OBEY you goddamn filthy nigga!
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ses seviyesi diyosun sanırım aynı model ve sorund bendede var ya çok düşük ses acaba teknik servisemi götürsem?
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben goturdum elman şey dedi: "eski modellerde ses daha yuksekti sonra duşurduler" orada olmadıgım için mudahele de edemedim. arakdaşın teki bednen 1 ay sonra felan aldı yine 2-3 kat daha yuksekti.[signature][hline]if you believe something, something starts gain money.
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 oha ya nası yani? iyide standart için çok düşük bi ses bu. aldığımız yere götürsek bişey olmaz heralde teknik servise sormak lazım
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 haklısın, ben de teknik servise sordum zaten :) garantisi varsa degiştirebilirsin ama oldugunu sanmıyorum dogubanktan aldın di mi :) garantisi olsa direk yenisini vermek zorundalar. ama garantisizse yapcagın bişey yok sanırım boyle kullanacan.[signature][hline]if you believe something, something starts gain money.
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yok ankaradayım ben garantisi var ama eheh
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ulan :) bende yok, dogubanktan aldım. o yuzden seve seve (!) kullanıyorum boyle.[signature][hline]if you believe something, something starts gain money.
Öne çıkan mesajlar