di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Selam, Bir nevi on arastirma diyerek baslayayim. Bir oyun projesi var, web based. Bir yerlere geliyor gibi. Olursa bolca guzel cizime ihtiyacimiz olacak. Deneyimi olan, boyle projelerin icinde bulunmak isteyen kimse var midir acep ? Istegim/arzum "sunu belese yapar misin?", "bunu ucuza cizer misin?", "bak tutarsa hepimiz zengin oluruz" degil, tanisip kaynasip -mumkunse- kisinin islerine goz atmak. Tanisalimki is ciddiye binerse "haci boyle bir sey var, ne dersin?" diyebileyim, teklif isteyebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 akila sen çizersin aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 keske, ben yaparim demeye geldim zaten, ama yapamicami bilince tamam deyip gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 şu an kafam çok karışık biraz zaman versen......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ben seni arkadaş olarak görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bu konuya bi temizlik lazim simdi, kim bu bolumun hademesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben bu işlerle ilgiliyim, resim okuyorum zaten ama biraz yoğun şu aralar elimde de bi tek yaptıgım bi caravaggio kopyası var şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hoca yakalmazsa kopya çek, problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar