Daniel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bilgisayara bullseye network ve navi search diye bisey bulastı silince gitmiyor silinmiyor ve networkumde gtti baglantım fln da gitti adsl le giremiyorum bu nedende dolayı bunu nsıl silebilirim[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ad-Aware SE Personal 1.05[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yok hic bir faydası olmadı daha once bu spyware le karsılasmıs olan varmı[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ad-aware,Spybot gibi programlar ile güvenli kipte bilgisayarı açıp temizlemeyi deneyebilirsin.Ben o şekilde çözüyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 GiantCompany Anti-Spyware GiantCompany'nin Anti-Spyware programi bullseye'i kaldirabildigini iddia ediyor.Bir $ans ver derim :) Ayrica nette spyware,popup ve bilimum dialer falan ugra$madan surf yapmak icin FireFox tavsiye ederim.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche [Bu mesaj spirit tarafından 18 Ekim 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj spirit tarafından 18 Ekim 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ad aware miş spy cleaner mış hepsi yalan ya ... tamam bulup siliyor ama aktif bir koruma sağlamıyor .. spy doctor u öneririm .. kullanmaya başladığımdan beri tek bir spy bile bulaşmadı .. birde sp2 yükledim sonradan daha güzel oldu .. ha bide norton 2004 var... bide .. ııııııı bu kadarmış :-P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Öh daha ne olsun herşeyi yüklemişsin :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar