quickblood Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Arkadaslar herkeze selam.. Erkan ben ist-etiler otomobil colu kurbalarindanim en onemli hobimdir otomobil ve otomobil sporlari, Barmenim dolayisiyla gece hayati benim hayatim, ayni zamanda Masorum.. Daha ne anlatayim bilmiyorum.. Nasil olsa taniyan taniyacak cok birsey anlatmaya gerek yok.. Tesadufen eksisozlukte rastladim, girdim ve hoslandim.. umarim dogru bir secim yaptim.. Herkeze tekrar selam.. Hosbuldum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hos geldin![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ho$geldin aramıza.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.