Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Figh Club antalya kurucusu ve yekilisi olarak Praw cim bi ara buluşalim. Herkese tavsiye ederim valla. 2 gün de bir muhakkak yaparim.İnsanı cok rahatlatıyo. Psikoloklara vereceğiniz paralara birbiriniz dövün 13ok unu cıkarmadan ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Etercim seni de club a alalim diyeceğim de cok ciroz sun be yavrum :)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar