Bathory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 gercekten super oyun ya 2yle arasında daglar kadar fark var acaip surukleyici olmu$ oyun.. bu arada kendercik larry8i mi aldın sen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Larry'nin son oyununu x-box'da oynadım.Ve oyun tam bır hayal kırıklıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 spr oyun walla bole anlatılmıyo alıp oynamak lazım... çok gsl yani nfsug fln yalan oldu bence:)bi araba bu kadarmı gsl dağılır:)neyse alın oynayın kaçırmayın... bu larry ne alaka lan ben mi anlamadım yoksa harbiden "ne alaka!" mı?[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Larry harbiden "kel alaka" ama yine de cevaplayayım: yok almadım, download ediyorum, emin ve ağır adımlarla. Burnout 3'te crashlerin 100 tanesini de sildim süpürdüm. Şimdi geriye yarışlar kaldı. Pist zaman rekoru kırmanız gereken bölümler haricinde diğer 5 rakibinizle debreşmek çok eğlenceli olduğu için uzun zamandır ilk defa bir oyunu "duyduğum saygıdan dolayı tamamlamak için" değil de sahiden konsol başında zevkten dört köşe olmak için oynadım.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben dun aldim arkadasin cantasinda unuttum bugun getircek oynicam ejeheuh bende bahtima edim yani ^^[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 oyun süperde bana grafikleri kötü geldi pc ye çıkarsalar keşke birazdaha ii grafik olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ehe kotu dedi grafiklere :) ehe! :) * bileklerine kolanya serpiştirir *[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 pc ye kıyasla kötü dedim ben ps2 için iyi olabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Burnout'un grafikleri benim konsolda gördüğüm en başarılı grafikler arasında. Tabi konsollar artık bilgisayarlara göre daha zayıf kalıyorlar ama blgisayarlarda da güzel grafikler biraz maliyetli oluyor.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Kendercik, 10 Ekim 2004 16:45 tarihinde demiş ki: Burnout'un grafikleri benim konsolda gördüğüm en başarılı grafikler arasında. Tabi konsollar artık bilgisayarlara göre daha zayıf kalıyorlar ama blgisayarlarda da güzel grafikler biraz maliyetli oluyor. +1[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 grafikleri xbox'da daha iyi pc versionuda zaten xbox versionu olurdu artik onada kotu diorsan göze gözlük derim ^^[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Xbox'ta grafikler oldukça iyi. Sanırsam bir de şu görüntü kalitesini oldukça güzelleştiren optik kablo denilen olayı satın aldığımda bir de vga monitörde denesem kusursuza oldukça yaklaşır.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çekinmeden, tereddüte düsmeden söylüyorum. Simdiye kadar oynadigim en zevkli yaris oyunu.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 xbox a lafım yok.bide bende bazı yarışlarda takılıo oyun.sadece bendemi oluo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben dun aldım burnout u ps2 ye gayet super grafıkler az oynadım ama crash mod larını suer yapmıslar arabalarda guzel super yanı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 aslen bi pc oyuncusuyum ama bu aralar elimde ps2 var. burnout 3 oynadım, pc'de bu kadar eğlendiğim başka bi yarış oyunu hatırlamıyorum. sırf bu yarış oyunu için programcılık kasıcam, pc platformuna uyarlicam sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar