Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burnout 3 (oyun alındı, yarım saat oynandı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
spr oyun walla bole anlatılmıyo alıp oynamak lazım... çok gsl yani nfsug fln yalan oldu bence:)bi araba bu kadarmı gsl dağılır:)neyse alın oynayın kaçırmayın...

bu larry ne alaka lan ben mi anlamadım yoksa harbiden "ne alaka!" mı?[signature][hline]Let's blitz..!
Mesaj tarihi:
Larry harbiden "kel alaka" ama yine de cevaplayayım: yok almadım, download ediyorum, emin ve ağır adımlarla.

Burnout 3'te crashlerin 100 tanesini de sildim süpürdüm. Şimdi geriye yarışlar kaldı.

Pist zaman rekoru kırmanız gereken bölümler haricinde diğer 5 rakibinizle debreşmek çok eğlenceli olduğu için uzun zamandır ilk defa bir oyunu "duyduğum saygıdan dolayı tamamlamak için" değil de sahiden konsol başında zevkten dört köşe olmak için oynadım.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
Burnout'un grafikleri benim konsolda gördüğüm en başarılı grafikler arasında. Tabi konsollar artık bilgisayarlara göre daha zayıf kalıyorlar ama blgisayarlarda da güzel grafikler biraz maliyetli oluyor.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 10 Ekim 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
Burnout'un grafikleri benim konsolda gördüğüm en başarılı grafikler arasında. Tabi konsollar artık bilgisayarlara göre daha zayıf kalıyorlar ama blgisayarlarda da güzel grafikler biraz maliyetli oluyor.

+1[signature][hline]Let's blitz..!
Mesaj tarihi:
Xbox'ta grafikler oldukça iyi. Sanırsam bir de şu görüntü kalitesini oldukça güzelleştiren optik kablo denilen olayı satın aldığımda bir de vga monitörde denesem kusursuza oldukça yaklaşır.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
ben dun aldım burnout u ps2 ye gayet super grafıkler az oynadım ama crash mod larını suer yapmıslar arabalarda guzel super yanı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
aslen bi pc oyuncusuyum ama bu aralar elimde ps2 var. burnout 3 oynadım, pc'de bu kadar eğlendiğim başka bi yarış oyunu hatırlamıyorum.

sırf bu yarış oyunu için programcılık kasıcam, pc platformuna uyarlicam sonunda.
  • Yeni Oluştur...