Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burnout 3 (oyun alındı, yarım saat oynandı)

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

spr oyun walla bole anlatılmıyo alıp oynamak lazım... çok gsl yani nfsug fln yalan oldu bence:)bi araba bu kadarmı gsl dağılır:)neyse alın oynayın kaçırmayın...

bu larry ne alaka lan ben mi anlamadım yoksa harbiden "ne alaka!" mı?[signature][hline]Let's blitz..!
Sosyal ağlarda paylaş

Larry harbiden "kel alaka" ama yine de cevaplayayım: yok almadım, download ediyorum, emin ve ağır adımlarla.

Burnout 3'te crashlerin 100 tanesini de sildim süpürdüm. Şimdi geriye yarışlar kaldı.

Pist zaman rekoru kırmanız gereken bölümler haricinde diğer 5 rakibinizle debreşmek çok eğlenceli olduğu için uzun zamandır ilk defa bir oyunu "duyduğum saygıdan dolayı tamamlamak için" değil de sahiden konsol başında zevkten dört köşe olmak için oynadım.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Burnout'un grafikleri benim konsolda gördüğüm en başarılı grafikler arasında. Tabi konsollar artık bilgisayarlara göre daha zayıf kalıyorlar ama blgisayarlarda da güzel grafikler biraz maliyetli oluyor.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 10 Ekim 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
Burnout'un grafikleri benim konsolda gördüğüm en başarılı grafikler arasında. Tabi konsollar artık bilgisayarlara göre daha zayıf kalıyorlar ama blgisayarlarda da güzel grafikler biraz maliyetli oluyor.

+1[signature][hline]Let's blitz..!
Sosyal ağlarda paylaş

Xbox'ta grafikler oldukça iyi. Sanırsam bir de şu görüntü kalitesini oldukça güzelleştiren optik kablo denilen olayı satın aldığımda bir de vga monitörde denesem kusursuza oldukça yaklaşır.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...