Jannisary Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bu sayfayı daha yeni keşfettim,hoş olmuş gerçekten.Bende bişeyler yazayım istedim.Oyundaki arkadaşların çoğu beni tanır.Bütün hepsine selamlar yolluyorum.Ayrıca yeni başlayan arkadaşlar varsada hepsine hoşgeldiniz SB dünyasına. Eğer oyunla ilgili soru ve problemleriniz olursa ya burdan yada oyun icinde bana tell atarsanız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Görüşmek dileğiyle... Not: Yeni başlayan arkadaşlar varsa biz kendi guildimizi (HoA) tekrar yapılandırıyoruz.İsteyenleri alabilriz.[signature][hline]Jr-Janissary (Channeler 73) Janissary (Channeler 73) Janisary (Bard 65) Janis (Prelate 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bu arada benim diger toon Janis (Prelate) vengeace de. HoE deyim. Ordaki arkaslarinda tell lerini bekliyom.[signature][hline]Jr-Janissary (Channeler 73) Janissary (Channeler 73) Janisary (Bard 65) Janis (Prelate 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar