Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 şubatte bitti okulum sınıftan sadece 2 kişinin adını biliyordum kismede beni tanımıyordu tek ders sınavına giderken danışman hoca bile tanımadı hatta fdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ilk senemde uludag maliyeye girmistim. siniflarin daha kalabalik olmasi disinda liseden farki yoktu. hayalkirikligiydi. sinavlardan once ders notlarini satin alip ezberlemek var tabi bir de. edit.kampus falan olarak guzeldi tabi uludag, gorukle ogrenci kasabasi falan eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Fin said: şubatte bitti okulum sınıftan sadece 2 kişinin adını biliyordum kismede beni tanımıyordu tek ders sınavına giderken danışman hoca bile tanımadı hatta fdsfsf kopyasız bitirdim diyosun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 izmir ekonomideydim hangimizin babası daha zengin muhabbeti yapiyorduk hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: Fin said: şubatte bitti okulum sınıftan sadece 2 kişinin adını biliyordum kismede beni tanımıyordu tek ders sınavına giderken danışman hoca bile tanımadı hatta fdsfsf kopyasız bitirdim diyosun yani =) gerekmedi pek kolaydı ztn ege endüstri lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben alışveriş merkezinde okuyormuşum gibi hissediyorum. Starbucksımız,Dunkın donutımız, robersts coffee miz vitamiximz var maşallahh.subway yakında açılıyor,bir de hd iskender gelse..=)küçük etiler olcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Cogu dersimi oglen alınca hissediyiroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar