Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

diyelimki elinde belgelerle beraber gsyın sıke yaptıgının kanıtı var nea alaka ki o baska davanın konusu olur sen kendin ile ilgili sorulara yanıt ver vermiyorsan yapma savunma zaten sen savunma yapmadın die suclu olmuyorsun bknz adalı ve tayfur savunma haklarından vazgectiler elinizde kanıt varsa cezamızı verin dediler
sgraz olayı bu adamın her turlu pisligi yaptıgının ve savcıların bunların belgelerine sahip olduklarının göstergesi

biri demiröreni durdursun
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

A. Yıldırım: Bugün adaletin bekçiliğini yapanlar bu ülkeye şikeyi getirenlerdir. Konu şike değil ama gerekirse bunları maç maç gösteririm.

Göstermezsen adam değilsin diye açıklama yapsın Ünal başkan.

Savunma için saçma ama dedikleri baya doğru. 8-0 için söylemiyorum ama özellikle teşvik primi gs'nin bol bol kullandığı bişey.

Kanıtla desen kanıtlayamam ama geçmiş yıllarda aziz yıldırım nasıl cıvığını çıkardıysa, önceki senelerde de gs abartmıştı bu işleri.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

toggie said:

A. Yıldırım: Bugün adaletin bekçiliğini yapanlar bu ülkeye şikeyi getirenlerdir. Konu şike değil ama gerekirse bunları maç maç gösteririm.

Göstermezsen adam değilsin diye açıklama yapsın Ünal başkan.

Savunma için saçma ama dedikleri baya doğru. 8-0 için söylemiyorum ama özellikle teşvik primi gs'nin bol bol kullandığı bişey.

Kanıtla desen kanıtlayamam ama geçmiş yıllarda aziz yıldırım nasıl cıvığını çıkardıysa, önceki senelerde de gs abartmıştı bu işleri.

"kanıtla desen kanıtlayamam ama" diye baslarsan zaten gerisini okumaya gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yok böyle bişi ya :) adamın ne galatasaray yarası varmış bence bunun galatasaraylı bir sevgilisi varmış tertekmiş bunu yoksa bu kadar içerlenmez lan.

Sürekli Galatasaray Galatasaray utanmasa diyecekki o paraları galatasaray verdi sonra bizi şikayet etti.

Aziz Yıldırım: UEFA Finalında Henry kafa topunu bilerek tarafelin üstüne vurdu. O maçta şike var.

Aziz Yıldırım: 3-2 kazanılan milan macında ben oradaydım. Milan maçı sattı. o Maçta Şike var. İzleyin öyle penaltı olmaz.

Aziz Yıldırım: 2 - 0 'dan kazanılan Real Madrid Maçında şike var. Real başkanı benim kulağıma söyledi. Telefon ile söyleseydi şimdi oda şikeden içerdeydi.

bune lan ....
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Abi yok böyle bişi ya :) adamın ne galatasaray yarası varmış bence bunun galatasaraylı bir sevgilisi varmış tertekmiş bunu yoksa bu kadar içerlenmez lan.

Sürekli Galatasaray Galatasaray utanmasa diyecekki o paraları galatasaray verdi sonra bizi şikayet etti.

bune lan ....

Ee onu demis zaten sfadsdad

Aziz Yıldırım: Galatasaray'ın şike yaptığını Fenerbahçe'nin şike yapmadığını göstereceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım: Benim hakem değiştirmeyle ilgili bir tane tapem ortaya çıksın şike dahil herşeyi kabul ederim.

-Aziz Yıldırım, Sadri Şener'in Fenerbahçe'nin 12 maçıyla ilgili hakem atamalarını bildiğini gösterir belgeyi mahkemeye sundu.

Aziz Yıldırım: ''Bu soruşturmada tüm kulüplerle ilgili dinleme kararı aynı anda çıksaydı bunun bir şike operasyonu olduğuna inanırdım."

Aziz Yıldırım: "2001'de "Türkiye'de şike var" dediğim için hak mahrumiyeti cezası aldım. O zaman şikeyi TFF kulüplerle birlikte yapıyordu."

Aziz Yildirim: "Torbalarda para varmış. Durdur, paraları yakala, zabıt tut, kanıtla.. Bunlar nedense olmamış."

Kulübün tüm hesap akışını belgeleyip gösteren Aziz Yıldırım:'' İddia edilen 13 maçta, parasız mı şike yaptık ?.''

Aziz Yıldırım: "İlhan Ekşioğlu tesise çatı yapmak için muhasebeden para alıyor, sonradan inşaatçılarla anlaşamıyor, parayı iade ediyor. "

Aziz Yıldırım: "Bu paraya şike parası deniyor, şike parası tekrar kulübe iade edilir mi?"

Aziz Yıldırım:''Suç isnad edilecek tek bir konuşma kaydım yok.Çünkü suça bulaşmadım.''

Aziz Yıldırım:''Kayıtlarda geçen FIBA, Basketbol Federasyonu değil,FIBA adlı banka.Her şeyi birbirine karıştırdılar.''

Aziz Yıldırım: "Trabzonspor adına Sivas'a Zeki Mazlum 1 milyon TL teşvik parası götürüyor. Mecnun Odyakmaz 'Olmaz' diyor."

Aziz Yıldırım: "7 Haziran'da fiziki takip yapılıyor, org.şube kulüpten para çıktığını söylüyor ama dernekler böyle bir para çıkmamış diyor."

Aziz Yıldırım:''İddianame'nin tek doğru yanı Trabzonspor'un teşvik çalışmasını önlememiz.Bir bu doğru.''

Aziz Yıldırım: Hastane çıkışı telefonda yönetici soruyor, 'İyiyim, sen nasılsın' diyorum, 'Çok iyiyim' diyor. Savcı buna şike delili diyor.

Aziz Yıldırım: "İ.Ekşioğlu inşaatçıdır,kulübün inşaat işlerini yapar. İşçi, inşaat gibi kelimelerin kullanıması kadar doğal bir şey yoktur."
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...