S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Gutshot said: 170k falan. bir de 180k beyaz dmg gelmis koltuk altindan... peki ben pve yapmadigim icin soruyorum; boss fight'larda full buff'li sekilde boyle dmg'lar mi goruyorsunuz pve'ciler? enha shamanla 110k lava lash görüyorum,proclar filan denk gelirse 120 130 olabilir belki ama zor ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hmm ben bayrak tasiyanin 100% fazla dmg aldigini dusunmemistim. evet hem de swifty'ye vurmus 633k arcane mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 esdf,tfgh konusulmus. Oyunu oynamasam da 2 dakika dusundum, wasd'den onlara gecersem resmen tum fabrika ayarlarim falan kayiyo, kendimi bildim bileli elimi klavyeye koydum mu sol el wasd'dedir. Bir oyun icin bunu yapamam suan goze alamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dualmuzik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 @Silmarwen Size ÖM attım. Bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar