arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben maddi yardımda bulunabilirim, zaten başka türlü yardım olmuyor gibi hehe. oyun içi adım Arkaine[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben de başlayayım bari, canım sıkılıyor evde.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 taxi olayı var bu arada yeni patchlerle gelen. herhangi bi starport daki launge da sağ altta bi tuş var ona basıosun, adam diyo ki blah blah beni şuraya götür götürüosun para verio.ve bu adamlar cargo hold da yer kaplamıo, inventory den yer kaplıo. hop başına 4K verio ki bu çok iyi para bi de zamanında gidersen bonus para verio 50 hopluk bi trip için 200 garanti + bonus alıosun. sırf bu yüzden bi speedstar alıcam bugün.warp fuel den kar edeyim diye..[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Arcane hangi oyundasın?[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 15 Ekim 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 New Explorers[signature][hline]wasted potential Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 az önce oyunu bıraktım, bi daha da oynamicam hehe. combat acaip arcade, janjanlı gemi, roket moket alınca farkı olur demiştim ama sıfır taktik.sanki space invaders oynuosun.dedim allah belanızı.. bıraktım.[signature][hline]Vault Tec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ya o kadar dl yaptım senin yüzünden :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Hehe sen ac, anlat milleti tesvik et sonrada birak oldu mu simdi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben oynuyamıorum servera gırdıım anda oyun masaustune donuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: arcane, 16 Ekim 2004 02:02 tarihinde demiş ki: az önce oyunu bıraktım, bi daha da oynamicam hehe. combat acaip arcade, janjanlı gemi, roket moket alınca farkı olur demiştim ama sıfır taktik.sanki space invaders oynuosun.dedim allah belanızı.. bıraktım. 2dk önce birinci sayfayı okurken downloada bastım şimdide cancela hayırlı işler :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar