Oski Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bu şekilde bir faaliyette bulunan merkez işleten özel hukuk kişisi arıyorum. burda çalışan, bir şekilde yolu düşen veya ordan burdan duyan biri varsa söylerse sevirinim. sağlık meselesi. oktar babuna esprisi yapıldı sayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 öeh 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 geçmiş olsun hücre ve doku tedavi merkezi okudum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 "işleten özel hukuk kişisi arıyorum" Bunu anlamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://i.qkme.me/352ks7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 dos ekis amcaya yakismamis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 TRSERVinc said: "işleten özel hukuk kişisi arıyorum" Bunu anlamadım ben... bu işlerle uğraşan şirket demek istedim. misal işte Acıbadem Sağlık Hizmetleri A.Ş. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar