Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mercinf speci halen gecerlimi?

copperelf

Öne çıkan mesajlar

infi 50 lemek uzereyim ve pl yaptigimdan henuz puanlamadim.
bizim grupta stealther oynamak uzere bir egilim basladi ve herkes ufak ufak stealther kasiyor. 1 ay icinde, 1 minst, 1 scout ve 2-3 inflik bir grup kurabilecek hale gelicez. grupta 2 kişinin enchanter botuda var.böyle bir grupta merc inf oynanabilirmi? (50 dw,50slash, 35 stl,35 env) yoksa halen 39/44 critical olmazsa olmaz bir konumdamı?[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Dantess ve Sungurla hepsini denedik, mercinf olmak gibi bi dusuncen varsa bile kesinlikle slash gitme (derim ben) . Bence 39/44 crit 50 slash/thrust.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)
Beluga - Reaver (Kay - Retired)
Sianure - Warrior (Galahad - Retired)
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Gariban - Skald ( Mordred - Active )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sethlor, 17 Ekim 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
Evet bende merak ediyorum cs infiller nerflerden sora eski güçlerini önemli ölçüde kaybettiler

infiller nerf yemediler, sadece thrust line daki dragon fang 9sn den 5 sn ye dustu... benim bilmedigim bi nerf mi oldu, uzun zamandır oynamıyorum infille?

Tek bildiğim nf ile gelen yeni RA lar infilin keyfini kacırdı o kadar.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)
Beluga - Reaver (Kay - Retired)
Sianure - Warrior (Galahad - Retired)
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Gariban - Skald ( Mordred - Active )
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın vanish dışındakilerin hiçbiri infile önemli bi avantaj sağlamıyo hepsi kıytırık şeyler

Zaten bu myticin infillere ezelden beri olan kastını anlamış değilim

Çok önceden ip vardı onu aldılar sora mob gibi bişe vardı evade chance artıran onu aldılar bide onun üstüne dfnin stunını 9snden 5e çektiler falan iyi fallafoş oldu[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 17 Ekim 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

infil hala çok iyi. hala çok dmg verebiliosun, hala çok evade edebiliosun. dodger ın kaldırılması çok kötü olmadı. en yüksek weaponskill sende. en çok evade eden yine sensin.

kötü olan tek bişey var o da off hand vurma şansın artık sadece dual wield specine bağlı. az vuruyo artık.
çok nadiren giriyorum infle ama hala çok iyi bi class.

ha eskiden beri olan nf ile değişmemiş olan şey high RR her classtan dayak yiosun bi güzel.
caster MOC koyuyo bitiosun, tank IP atıo bitiosun.
ama demiorum ki rr3 tank ip ile dövebilir. iyi passivelerle ip+purge ölümcül.

bi de salak salak petler var. insta ölüolar ama intercept ediolar ilk vuruşları.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...