copperelf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 infi 50 lemek uzereyim ve pl yaptigimdan henuz puanlamadim. bizim grupta stealther oynamak uzere bir egilim basladi ve herkes ufak ufak stealther kasiyor. 1 ay icinde, 1 minst, 1 scout ve 2-3 inflik bir grup kurabilecek hale gelicez. grupta 2 kişinin enchanter botuda var.böyle bir grupta merc inf oynanabilirmi? (50 dw,50slash, 35 stl,35 env) yoksa halen 39/44 critical olmazsa olmaz bir konumdamı?[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Evet bende merak ediyorum cs infiller nerflerden sora eski güçlerini önemli ölçüde kaybettiler acaba mercinf dahamı iyi olur şu andaki sisteme göre[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Biz Dantess ve Sungurla hepsini denedik, mercinf olmak gibi bi dusuncen varsa bile kesinlikle slash gitme (derim ben) . Bence 39/44 crit 50 slash/thrust.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Sethlor, 17 Ekim 2004 15:24 tarihinde demiş ki: Evet bende merak ediyorum cs infiller nerflerden sora eski güçlerini önemli ölçüde kaybettiler infiller nerf yemediler, sadece thrust line daki dragon fang 9sn den 5 sn ye dustu... benim bilmedigim bi nerf mi oldu, uzun zamandır oynamıyorum infille? Tek bildiğim nf ile gelen yeni RA lar infilin keyfini kacırdı o kadar.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Haklısın vanish dışındakilerin hiçbiri infile önemli bi avantaj sağlamıyo hepsi kıytırık şeyler Zaten bu myticin infillere ezelden beri olan kastını anlamış değilim Çok önceden ip vardı onu aldılar sora mob gibi bişe vardı evade chance artıran onu aldılar bide onun üstüne dfnin stunını 9snden 5e çektiler falan iyi fallafoş oldu[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 17 Ekim 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 stealth zerg inc! :D[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu saatten sonra ancak infillerin ruhuna fatiha okunur ben benimki için okudum scout oyna daha iyi[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dw olacaksan bende trusth ol derim yanliz 50 dw 50 tusth 34 cirt 34 steath last evenom yanlis hatırlamıyosam buydu eu pwp serverinda bu tarz infiller cogaldi gayette iyiler grup icinde soloda da iyi isler cıkarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 modified 47 envenomun yoksa vay haline.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Öylede klasik infilinde pek bi anlamı kalmadı envenom var ama ne adam gibi dmg deal edebiliyosun ne evadeliyebbiliyosun eskisi gibi nede karşındakini ağlatacak bi styleın var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 infil hala çok iyi. hala çok dmg verebiliosun, hala çok evade edebiliosun. dodger ın kaldırılması çok kötü olmadı. en yüksek weaponskill sende. en çok evade eden yine sensin. kötü olan tek bişey var o da off hand vurma şansın artık sadece dual wield specine bağlı. az vuruyo artık. çok nadiren giriyorum infle ama hala çok iyi bi class. ha eskiden beri olan nf ile değişmemiş olan şey high RR her classtan dayak yiosun bi güzel. caster MOC koyuyo bitiosun, tank IP atıo bitiosun. ama demiorum ki rr3 tank ip ile dövebilir. iyi passivelerle ip+purge ölümcül. bi de salak salak petler var. insta ölüolar ama intercept ediolar ilk vuruşları.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Haklısın vanish dışındakilerin hiçbiri infile önemli bi avantaj sağlamıyo hepsi kıytırık şeyler Zaten bu myticin infillere ezelden beri olan kastını anlamış değilim Çok önceden ip vardı onu aldılar sora mob gibi bişe vardı evade chance artıran onu aldılar bide onun üstüne dfnin stunını 9snden 5e çektiler falan iyi fallafoş oldu[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 17 Ekim 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 stealth zerg inc! :D[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu saatten sonra ancak infillerin ruhuna fatiha okunur ben benimki için okudum scout oyna daha iyi[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dw olacaksan bende trusth ol derim yanliz 50 dw 50 tusth 34 cirt 34 steath last evenom yanlis hatırlamıyosam buydu eu pwp serverinda bu tarz infiller cogaldi gayette iyiler grup icinde soloda da iyi isler cıkarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 modified 47 envenomun yoksa vay haline.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Öylede klasik infilinde pek bi anlamı kalmadı envenom var ama ne adam gibi dmg deal edebiliyosun ne evadeliyebbiliyosun eskisi gibi nede karşındakini ağlatacak bi styleın var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 infil hala çok iyi. hala çok dmg verebiliosun, hala çok evade edebiliosun. dodger ın kaldırılması çok kötü olmadı. en yüksek weaponskill sende. en çok evade eden yine sensin. kötü olan tek bişey var o da off hand vurma şansın artık sadece dual wield specine bağlı. az vuruyo artık. çok nadiren giriyorum infle ama hala çok iyi bi class. ha eskiden beri olan nf ile değişmemiş olan şey high RR her classtan dayak yiosun bi güzel. caster MOC koyuyo bitiosun, tank IP atıo bitiosun. ama demiorum ki rr3 tank ip ile dövebilir. iyi passivelerle ip+purge ölümcül. bi de salak salak petler var. insta ölüolar ama intercept ediolar ilk vuruşları.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar