Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bilmem hiç oldumu bu bilgisayar koltukların üstünde otururken yan çevirip koltuk altına alınca sırt dayama yerini ve o şekilde ağırlık verince (rahat oluyo) 5 dk içinde kolunuzu tamamen hissedememeye başlıyorsunuz(oynatmassanız) çok garip lan böyle kaldırıyon lap diye düşüyo sonra geçiyo hemen çok uzatmayın ama:) bide sinir hücreleri bildiğim kadarı ile uyuşması için kanın çok az eksilmesi yetiyormuş ölmesi uzatmadıkca kolay diil biliyorum genede garip bişi ehe felçlilerin ne hissettini anlıyorsun[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bravo kralsın[signature][hline]Artık o bir efsane... [Bu mesaj EfsaneUye tarafından 17 Ekim 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kusura bakmada çok garip şeyler deniosun gibi geldi :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bilgisayar kullanıcılarının sürekli başına gelen bir olaydır. kollara ağırlık verilmemesi gerekli ama bir süre sonra yorgunluktan ve mayışmaktan ister istemez olan bir durum.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 arada bi benim de canım sıkıldığımda yapardım böyle şeyler şimdi ot gibi yaşıyoruz yataktan kalk, okula git, dersaneye git, sosyal ol, uyu. daha iyisi var, uyurken kafanın altına ellerini koy ve sabah uyandığında ellerini hissetme :P :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 o kötü be:) ellerim yook efsane üye sus bakiyim hiç madalyan yok bidefa senin:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hiçde rahat olmuyor kolum acıdı..[signature][hline]Cosmopolitan Dergisinden Kadınlara Cinsel İlişkide Verilen Tavsiyelerden Biri: 28.yatakta yabanci dilde konusun. (tamam oldu memleket. fuck me repligini yataga soktuk mu abye girdik demektir. hem bize de you nasty diyebilecek firsatlar cikar.) E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bazen bi uyanıyorum aha bi kolu hissetmiyorum sonra diğer kolla hissetmediğimi kaldırıp doğru düzgün şekle getiriyorum bi süre sora düzeliyor. anlatınca kötü geldi şimdi[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kanin iletilememesinden deil sinirin surekli ayni iletiyi goturmesinden kaynaklaniyor.Alisiyor bir sure sonra kolunu hissedemiyorsun
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 daan ben tam tersi kan azalınca uyuşuyor sanıyorum çok garip eheh[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 allah allah ne yapsak?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 baskı görünce dışdokudaki kan akışı yavaşlar uzun süre baskıya maruz kalan dokulardaki sinirler oksijensiz kalarak beyine sinyal göndermez[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 simdik sinirler oksijensiz kalinca ne olur ölür deil mi sinir hucreleri yenilenmeyen hucreler böle kolay ölebilir mi sence. Hepimiz kangren olmustuk su anda:)
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: daan, 17 Ekim 2004 22:34 tarihinde demiş ki: simdik sinirler oksijensiz kalinca ne olur ölür deil mi sinir hucreleri yenilenmeyen hucreler böle kolay ölebilir mi sence. Hepimiz kangren olmustuk su anda:) :)[signature][hline]..::Paticik Formula-1 Driver ::..
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben diyorum sana hiper-aktiviteden :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
rhn18 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Abi hll sana valla[signature][hline]lezzzzeTsiz TosTa yumRuk aTaSımmm GeLiR ;)
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ne güzel şeylere kafanı yoruosun valla monoton olmayan tek pati sensin snmr :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya onu bırakın .ayak uyuşması cok daa pis bişi.yere basıon bastıını hissetmiosun taak.. yerdesin . düştün . ayağı uyuşanlar ayağa kalkmamalı .yoksa düşer . burdan bunu anlarız . ayağın tekini dizinin üstüne şöyle dayılar gibi koy . 5-6 dakka bekle . sonuç gercekten cok feci . denemein. işe yaramayan olabilir belki sadece bana oluo da olabilir. ilk denemede olmassa üşenmein bi kere daha bi kere daha denein . en sonunda uyuşacaktır mutlaka...
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sen yakında bi deneyde terminatör gibi bişeye dönüşecen ya hadi hayırlısı[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Qui Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bunun bir ismi var: "Cumartesi gecesi felci" veya "Balayı felci". Sallama değildir, gayet tıp literatüründe geçen isimler. Sebebini bulana öpücük vericem :) 1-2 güne açıklarım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 benimde aklıma cinsellikle ilgili şeyler geldi nitekim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hmm.. cinsel ilişki sırasında belirli bi rutini tekrarlıyoruz sürekli sonra hissetmiyoruz ondanmı? sonra. hmm.. yada orgazm sırasında vücudumuz biz farketmeden felç oluyo (yok bu olmadı) hmm.. yada cinsel performansı düşük biriyseniz sevgiliniz üzerinizde uyuyakalıyo uyuduğu yer sabaha kadar uyuşuyomu?(balayındaysa çok fena çooook) //yada dela nın söylediği gibi bişey çok uzun süreli basınçtan bööööle yamulup uyuşup kalıyo işte eheh [Bu mesaj delikedi tarafından 17 Ekim 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hahaha :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Qui Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 İçiniz fesat :) Cinsellikle ilgisiz diyemem tabi ama düşündüğünüz kadar oha değil.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 gene kimyasallarla ne yaptın bakiim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 32) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Öne çıkan mesajlar