Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kolun uyuşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilmem hiç oldumu
bu bilgisayar koltukların üstünde otururken yan çevirip koltuk altına alınca sırt dayama yerini ve o şekilde ağırlık verince (rahat oluyo) 5 dk içinde kolunuzu tamamen hissedememeye başlıyorsunuz(oynatmassanız)

çok garip lan
böyle kaldırıyon lap diye düşüyo
sonra geçiyo hemen
çok uzatmayın ama:)

bide sinir hücreleri bildiğim kadarı ile uyuşması için kanın çok az eksilmesi yetiyormuş ölmesi uzatmadıkca kolay diil biliyorum

genede garip bişi ehe
felçlilerin ne hissettini anlıyorsun[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
kusura bakmada çok garip şeyler deniosun gibi geldi :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
bilgisayar kullanıcılarının sürekli başına gelen bir olaydır. kollara ağırlık verilmemesi gerekli ama bir süre sonra yorgunluktan ve mayışmaktan ister istemez olan bir durum.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
arada bi benim de canım sıkıldığımda yapardım böyle şeyler şimdi ot gibi yaşıyoruz yataktan kalk, okula git, dersaneye git, sosyal ol, uyu.
daha iyisi var, uyurken kafanın altına ellerini koy ve sabah uyandığında ellerini hissetme :P :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
o kötü be:) ellerim yook

efsane üye sus bakiyim hiç madalyan yok bidefa senin:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
hiçde rahat olmuyor kolum acıdı..[signature][hline]Cosmopolitan Dergisinden Kadınlara Cinsel İlişkide Verilen Tavsiyelerden Biri:
28.yatakta yabanci dilde konusun. (tamam oldu memleket. fuck me repligini yataga soktuk mu abye girdik demektir. hem bize de you nasty diyebilecek firsatlar cikar.)

E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
daan ben tam tersi kan azalınca uyuşuyor sanıyorum
çok garip eheh[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
simdik sinirler oksijensiz kalinca ne olur ölür deil mi sinir hucreleri yenilenmeyen hucreler böle kolay ölebilir mi sence.
Hepimiz kangren olmustuk su anda:)
Mesaj tarihi:
said:
daan, 17 Ekim 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
simdik sinirler oksijensiz kalinca ne olur ölür deil mi sinir hucreleri yenilenmeyen hucreler böle kolay ölebilir mi sence.
Hepimiz kangren olmustuk su anda:)

:)[signature][hline]..::Paticik Formula-1 Driver ::..
Mesaj tarihi:
ben diyorum sana hiper-aktiviteden :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ya onu bırakın .ayak uyuşması cok daa pis bişi.yere basıon bastıını hissetmiosun taak.. yerdesin . düştün . ayağı uyuşanlar ayağa kalkmamalı .yoksa düşer . burdan bunu anlarız .
ayağın tekini dizinin üstüne şöyle dayılar gibi koy . 5-6 dakka bekle . sonuç gercekten cok feci . denemein.
işe yaramayan olabilir belki sadece bana oluo da olabilir. ilk denemede olmassa üşenmein bi kere daha bi kere daha denein . en sonunda uyuşacaktır mutlaka...
Mesaj tarihi:
Sen yakında bi deneyde terminatör gibi bişeye dönüşecen ya hadi hayırlısı[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..