kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Selam pati, E-ticaret hazır sistemlerinden neleri tercih ediyorsunuz ? Hangi paketleri denediniz merak ediyorum ? Bir kaç deneme uygulama yapıp hayata sokmak istiyorum da bu paketleri kullanarak. Magento , Oscommerce v.s bi kurup üstün körü bir baktım. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim . - Kategorilendirme , SEO uygunluğu , taglama vs gibi şeyler çoğundan artık standart zaten. - Görsel olarak bol tema olmalı ve kolay editlenebilir olmalı bence. - Script ve community si yeterli olmalı , tercihen Türk kullanıcı sayısı da hatırı sayılır olmalı ki , lokal ihtiyaçlar çözülmüş olsun Ne tavsiye edersiniz ? Edit : söylemeyi unuttum , opensource olanlara bakıyorum , Kobi Master falan gibi şeyler değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 opencart kullan. kullanmıştım, çok basit, detaylı ve hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ya magneto ya opencart ya da 1 tane daha vardi hatirlayamiyorum simdi adini, oscommerce degil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Magento kullan abi. Magento ustunde uzmanlasmis duzgun bir firma da bulursan -elance gibi freelancer sitesi ustunden bakmakta fayda var- tum ozellestirmeleri falan gayet makul fiyata yaptirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 openCart ' ı kurdum bi baktım beğendim. Magento yu da kurdum , o baya bir kapsamlı duruyor . Yalnız eklenen ürünü , vitrinde göstermeyi bulamadım hehehe . Magento çok daha esnek duruyor ama bilmiyorum hangisin seçmeli. open Cart ise dha basit ve sonuç odaklı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 open source değilde ciddi yatırıp yapıp daha büyük hedefi olanlar için - biz senin için eticaret çözümünü komple yapıyoruz. sonra biz senin için PR yapıyoruz. gazetelere dergilere çıkıyorsun. - sonra biz senin için dijital pr yapıyoruz. bloglara, ekşi sözlük'e, forumlara filan haber oluyorsun. - sonra biz senin için sosyal medya yönetimi yapıyoruz. http://www.bifarkyarat.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar