kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Selam pati, E-ticaret hazır sistemlerinden neleri tercih ediyorsunuz ? Hangi paketleri denediniz merak ediyorum ? Bir kaç deneme uygulama yapıp hayata sokmak istiyorum da bu paketleri kullanarak. Magento , Oscommerce v.s bi kurup üstün körü bir baktım. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim . - Kategorilendirme , SEO uygunluğu , taglama vs gibi şeyler çoğundan artık standart zaten. - Görsel olarak bol tema olmalı ve kolay editlenebilir olmalı bence. - Script ve community si yeterli olmalı , tercihen Türk kullanıcı sayısı da hatırı sayılır olmalı ki , lokal ihtiyaçlar çözülmüş olsun Ne tavsiye edersiniz ? Edit : söylemeyi unuttum , opensource olanlara bakıyorum , Kobi Master falan gibi şeyler değil yani :)
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 opencart kullan. kullanmıştım, çok basit, detaylı ve hoş
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ya magneto ya opencart ya da 1 tane daha vardi hatirlayamiyorum simdi adini, oscommerce degil ama
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Magento kullan abi. Magento ustunde uzmanlasmis duzgun bir firma da bulursan -elance gibi freelancer sitesi ustunden bakmakta fayda var- tum ozellestirmeleri falan gayet makul fiyata yaptirabilirsin.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 openCart ' ı kurdum bi baktım beğendim. Magento yu da kurdum , o baya bir kapsamlı duruyor . Yalnız eklenen ürünü , vitrinde göstermeyi bulamadım hehehe . Magento çok daha esnek duruyor ama bilmiyorum hangisin seçmeli. open Cart ise dha basit ve sonuç odaklı duruyor.
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 open source değilde ciddi yatırıp yapıp daha büyük hedefi olanlar için - biz senin için eticaret çözümünü komple yapıyoruz. sonra biz senin için PR yapıyoruz. gazetelere dergilere çıkıyorsun. - sonra biz senin için dijital pr yapıyoruz. bloglara, ekşi sözlük'e, forumlara filan haber oluyorsun. - sonra biz senin için sosyal medya yönetimi yapıyoruz. http://www.bifarkyarat.com
Öne çıkan mesajlar