SmithWesson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Bir test edeyim dedim girdim kredi kartı bilgilerimi numaramı falan k.kartının arkasındaki 3 haneli kodu bilerek yanlış girdim ama buna rağmen telefonuma şifre 3d secure şifresi geldi. TCDD de ad soyada bağlı olmadan kredi kartıyla satın alış yapabiliyoruz. Niye böyle bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 parayı almaya yönelik çalışıyolar demekki sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 3d şifreyi girdin mi ki ? Ondan sonra reddetmesi lazım kartı çünkü. 16 haneyi girdikten sonra ilgili bankaya yönlendiriyor , verdiğin tüm bilgilerle , satıcı sitenin tüm görevi bu kadar zaten. Ondan sonrasını sorumlu banka karar veriyor , önce bilgilere bakıcağına , önce 3d yi sormuş heralde , 16 haneye baktıktan sonra . Sonra btün bilgileri bir kontrol edip , onay ya da red vericektir. Ben böyle yorumladım en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar