Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mimarlık Okuyan varmı aranızda? (itü, ytü ya da başka)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kusurabakmayın yeri burasımı bilmiyorum görrsel sanatlar değil sanırım. biraz bilgi edinmek istiyorum da acaba mimarlık okuyan birileri varsa mesaj atabilirlermi?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
inşaat kurtarıyor mu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
diyosun entel dantel olmam lazım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
sen yinede sorucagını sor bence belki inşaatçılarda cevap verebilir:-P bi cok ders ortak zate mimar da arkadaşlarımız vardı...gerçi su an sana orda okuyan birileri lazımsa gec beni:) 4 sene oldu itü nün kapısından içeri girmeyeli[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
Okumuyorum ama okuyanların butyuk bı kısmından cok daha ıyı tanırım mımarlıgı sorunu sor ıster burdan ıster pm den yanıtlıyım ama oturup anlatılmak ıcın cok genıs bır meslek.

Malum zamanın ilk iki meslegınden bırı.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
  • Yeni Oluştur...