Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgotten Realms-Demon Stone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harika bi oyun yapmışlar çok beğendim.Oynanış tarzı Lotr a çok benziyor ve tabiki harika bi dünya.Oynayan var mı?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
of bea 4. bölümü açmıo oyun!!! sirkeci suckz[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
Çok fazla beyin gerektirmeyen kesip biçmeli oyunlara karş..ı değilim de bayıyor bence.

Onun yerine şöyle kotor motor çıkarsalar ya..[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.
Mesaj tarihi:
Eraq kesinlikle +1 ben acaip baydim aldim oynadim o kadar cok ozellik falam eklemisler ama genede sadece 3 hit vurarak hersey olebiliyor hep ayni seyler tekrar edio oyunda cok sıkıcı geldi benim düsüncem budur aldim 6. bolume kadar oynadim sonra geri goturdum cdyi..[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader
|Gotham Radio Winamp|
[FinalFantasy-TR]
Mesaj tarihi:
oynadım zaten pek bişey beklemeden almıştım sıkıldım ve değiştirdim.oyunda yaratıklara vurduğunu anlıyamıyosun.
Birde ilk boss beni benden aldı,ondan sonraki olayda da çok salakça.Güya hikayeyi salvatore yazmış hoş salvatore yapar böyle şeyler.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...