DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Harika bi oyun yapmışlar çok beğendim.Oynanış tarzı Lotr a çok benziyor ve tabiki harika bi dünya.Oynayan var mı?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 of bea 4. bölümü açmıo oyun!!! sirkeci suckz[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Çok fazla beyin gerektirmeyen kesip biçmeli oyunlara karş..ı değilim de bayıyor bence. Onun yerine şöyle kotor motor çıkarsalar ya..[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Eraq kesinlikle +1 ben acaip baydim aldim oynadim o kadar cok ozellik falam eklemisler ama genede sadece 3 hit vurarak hersey olebiliyor hep ayni seyler tekrar edio oyunda cok sıkıcı geldi benim düsüncem budur aldim 6. bolume kadar oynadim sonra geri goturdum cdyi..[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 oynadım zaten pek bişey beklemeden almıştım sıkıldım ve değiştirdim.oyunda yaratıklara vurduğunu anlıyamıyosun. Birde ilk boss beni benden aldı,ondan sonraki olayda da çok salakça.Güya hikayeyi salvatore yazmış hoş salvatore yapar böyle şeyler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar