Chemic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 benim pc de ki Call of Duty başka pcden cekme olduğu için ek paket kurulumunda oyunu bulamıyor. Eğer pc sinde cd den kurulmuş olan varsa bana dizin gönderebilir mi?(acele) (örn: C:Program Fil... gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 muhtemelen çektiğin dizinde exe dosyası kırılmıştır. (crack) tüm klasör internetten gönderilir mi ne yaptın sen :) cd bulup baştan yüklemen gerekir malesef.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dizinle alakası yok çünkü benim HD'de de başka dizindeydi COD ancak UO sorunsuz buldu dizini ve yüklendi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar