Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Ders

throine

Öne çıkan mesajlar

benim kuzenim bütün universite hayatı boyunca öyle geçindi
itu matematik mühendisliğine girdi

sırf öss öğrencilerine matematik dersi verdi kız full doluydu her gün nerdeyse bi öğrenciye derse gidiodu

kendi evini tuttu kirasını verdi vs,
masterını da doktorasını da o şekilde yaptı

yapan yapio yani hatta saolsun ingilizce özel ders arayan öğrencilerini de hep bana yönlendirdi, 4-5 tane falan öğrencim oldu onun sayesinde
Sosyal ağlarda paylaş

ben öss'ye hazırlanırken murat diye bi elemandan kimya fizik mat dersi alıyodum. yanlış hatırlamıyosam boğaziçi matematik'tendi herif. hergün her saati doluydu. saatide 80 yada 90 liraydı sanırım. baya bi para kaldırıyodu işten. hatta işte üni'den sora işe girmek yerine ders vermeye devam ediyodu hala. direk geçimini ders vererek kazanıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

ayda en fazla 60 lira kazandım ben.

ama çok keyifli, öğrencinin ailesine sevdirirsen kendini yemeğini falan yediriyorlar akşam.

abi şöyle biri çıkıp dese ayda 1,5k-2k kaldırıyordum şöyle şöyle yaptım da oldu sen de dene falan dese iyi olurdu o yüzden emsal birini arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

fazla zor abi o kadar parayı neden öğrenci adama versinler ki.

ailenin mantığı bak bu çocuk genç, mantığını anlatır çocuğuma, onun seviyesine iner diye çalışmaz ki.

valla ücretlere bakıyorum kimisi 100tl istiyor kimisi 30-40-50tl

hani diyorum haftada 4 saat 50tl'den ders verilse ayda 800 eder. sonra her şey bu yazdığım kadar kolay mı ki diye kendime soruyorum?
ayda 16 saat çalışıp 800tl almak falan? lol
Sosyal ağlarda paylaş

aklını kullananlar kazanıyor arkadaş.

misal beni örnek alalım, bizim ilçede basketbol turnuvası düzenleyip katılım ücretini 25 tl yapmıştık. sonra kaymakamdan gerekli izni alıp giriştik işe. 20 yerden sponsorluk ücreti aldık, ardından bir broşür bastırıp reklam veren yerleri ona basıp, sahaya astık. ardından top ve forma aldık.

500'er lira cebimize kaldı ve kimse de gelip sormadı siz ne bok yediniz bu paralar ile diye. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

abi her şey biraz uyanık olmak ile alakalı.

misal benim enişte var. 5 sene önce babasından kalan çok ufak bir araziyi satıp 3 araba, 3 motor aldı. rent a car açıp, transfer ve kiralama işine girişti. cash para ile dükkanı açtıktan sonra kredi ile bir o kadar daha takviye yaptı. bu takviyeler, her kiralama ve transferde, kendi aylık kredi paralarını kendileri çıkarttılar.

adam 5 senede 30 araba, 10 motorluk bir filo yaptı. bunun dışında bir de apartman dikti şu an.

tam bir başarı öyküsü bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...