throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çevrenizde özel ders vererek (lisans ya da lise, ilköğretim), parayla ödev yaparak ayda en az ~1,5k-2k gelir elde eden öğrenci duydunuz/gördünüz mü hiç? sizce mümkün mü? yoksa hayallerde mi yaşıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben gormedim, neden mumkun olmasin, oyle inanilmicak bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bende görmedim ama mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 görmedim, sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 benim kuzenim bütün universite hayatı boyunca öyle geçindi itu matematik mühendisliğine girdi sırf öss öğrencilerine matematik dersi verdi kız full doluydu her gün nerdeyse bi öğrenciye derse gidiodu kendi evini tuttu kirasını verdi vs, masterını da doktorasını da o şekilde yaptı yapan yapio yani hatta saolsun ingilizce özel ders arayan öğrencilerini de hep bana yönlendirdi, 4-5 tane falan öğrencim oldu onun sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yarı fiyatına yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ayda en fazla 60 lira kazandım ben. ama çok keyifli, öğrencinin ailesine sevdirirsen kendini yemeğini falan yediriyorlar akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 piyasayi dusurmeyin hemen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gitar dersi versek gelen olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben öss'ye hazırlanırken murat diye bi elemandan kimya fizik mat dersi alıyodum. yanlış hatırlamıyosam boğaziçi matematik'tendi herif. hergün her saati doluydu. saatide 80 yada 90 liraydı sanırım. baya bi para kaldırıyodu işten. hatta işte üni'den sora işe girmek yerine ders vermeye devam ediyodu hala. direk geçimini ders vererek kazanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 küheylan said: ayda en fazla 60 lira kazandım ben. ama çok keyifli, öğrencinin ailesine sevdirirsen kendini yemeğini falan yediriyorlar akşam. abi şöyle biri çıkıp dese ayda 1,5k-2k kaldırıyordum şöyle şöyle yaptım da oldu sen de dene falan dese iyi olurdu o yüzden emsal birini arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 fazla zor abi o kadar parayı neden öğrenci adama versinler ki. ailenin mantığı bak bu çocuk genç, mantığını anlatır çocuğuma, onun seviyesine iner diye çalışmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 diksiyon ve beden dili dersi al. sakallari duzenli kes. muhakkak gozluk tak. nazik ol. sozunde dur. miknatis gibi cekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben 1,5 saatlik ders başına 100 dolar aliodum bi yeditepeli öğrenciden o on numaraydı kısa süreli verdim sınava hazırlaniodu hazırlık geçme ama bitişinde bilgisayar çakmıştım hemen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 küheylan said: fazla zor abi o kadar parayı neden öğrenci adama versinler ki. ailenin mantığı bak bu çocuk genç, mantığını anlatır çocuğuma, onun seviyesine iner diye çalışmaz ki. valla ücretlere bakıyorum kimisi 100tl istiyor kimisi 30-40-50tl hani diyorum haftada 4 saat 50tl'den ders verilse ayda 800 eder. sonra her şey bu yazdığım kadar kolay mı ki diye kendime soruyorum? ayda 16 saat çalışıp 800tl almak falan? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 vay anasını. herif fena yolmuş çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 arkadasım haftada 1 gun özel dersle ayda 500 tl alıyor,meslek olarak yapılırsa 2000 lira rahat kazanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 aklını kullananlar kazanıyor arkadaş. misal beni örnek alalım, bizim ilçede basketbol turnuvası düzenleyip katılım ücretini 25 tl yapmıştık. sonra kaymakamdan gerekli izni alıp giriştik işe. 20 yerden sponsorluk ücreti aldık, ardından bir broşür bastırıp reklam veren yerleri ona basıp, sahaya astık. ardından top ve forma aldık. 500'er lira cebimize kaldı ve kimse de gelip sormadı siz ne bok yediniz bu paralar ile diye. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ders anlatarak değilde proje yaparak araba alan biliyorum mimarlık fakültesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi her şey biraz uyanık olmak ile alakalı. misal benim enişte var. 5 sene önce babasından kalan çok ufak bir araziyi satıp 3 araba, 3 motor aldı. rent a car açıp, transfer ve kiralama işine girişti. cash para ile dükkanı açtıktan sonra kredi ile bir o kadar daha takviye yaptı. bu takviyeler, her kiralama ve transferde, kendi aylık kredi paralarını kendileri çıkarttılar. adam 5 senede 30 araba, 10 motorluk bir filo yaptı. bunun dışında bir de apartman dikti şu an. tam bir başarı öyküsü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 mümkün, yakından tanıdığım örneği vardır. bağlantıları kurup bi düzen oluşturduktan sonra oldukça vakit harcasan da iyi kazanıyosun gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Fransızca özel ders veriyorum çalıştığım şirketin yanına. Bir de fakülte var işte. İkisini topladığımda o dediğin rakamlara ulaşabiliyorum, ancak hayatım iş-okul-ders üçgeninde geçiyor, boş günüm olup uyuyabildiğimde çok mutlu oluyorum felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ben koç ünv'ne veriyordum, rahat kazanılıyoro dediin paralar. hele bazen vize öncesinde birgünde bile 1K çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Ben gecen donem C dersi vercektim bir kiza, arkadaslara saat basi 50 tl dusunuyorum diyince manyak misin cok ucuz falan demislerdi. Muhtemelen yapilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 sırf final zamanı ödev yaparak bir haftada rahat yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar