pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kazaadan mage packet codec diye bisi var onuda indirdim, divx hersey yuklu full ama elimde bir suru wmv dosyası var boyutları biraz farklı olmasına ragmen winamp da hepsi 5,12dk gozukuyor ve acilmiyor mp dada actim ayni sekilde bunu cozmenin bir yolu varmıdır?[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 winampın gostermesi lazım.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 wmv lerini mp3 ya da video ise mpg gibi şeylere dönüştür bunun için programlar war[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Agirol, 17 Ekim 2004 19:22 tarihinde demiş ki: wmv lerini mp3 ya da video ise mpg gibi şeylere dönüştür bunun için programlar war olurmu dersin ya bazı wmv lerde sorun yok bazıları bole dosya bozuk dicem ama diyemiyorum :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 denemeye değer.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar