Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Renkli , Bir Siyah-Beyaz PS Çalışmam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerçekten beğendim. Bide bişey sorucam izin verirsen ilk baştaki resmi okulda bi sunum gibi bişeyde arkaplan olarak kullanabilirmiyim. Özel mesajdan gerçek ismini yazarsan nickinin yerine koyabilirim yada benim için koyabilirsin. :D Biraz yüzsüzce ahlaksız teklif gibi oldu ama tabi rica ediyorum :)
Mesaj tarihi:
Çok mükemmel :) olmuş bence..

ps:bildiğini zannediyorsun zati.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

[Bu mesaj theKingpin tarafından 12 Ekim 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
horas haklı ayrıca heren in yaptığı evanescence tarzı editleme daha tatlı .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
ya baylar hayran kaldim yaptiklariniza , nerden başlamam lazim nasil ogrenirim bu tarz resim editlemeyi ???
kaynak falan göstere bilir misiniz ??[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 12 Ekim 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
başkalarının işlerinin olduu yere kendi işlerinizi koymyacağınızı biliyoruz. peki yanınız dakiler???!!? :P

bilmiyodum öyle bişi oldugunu zaten cok zıt calısmalar, hem yabancı degil zaten herkez bi dönem ya bizim guildin üyesi yada kurbanı olmuştur :)[signature][hline]Tiara Satiris
Mesaj tarihi:
göz renk deiştirmeyi biz okulda yapıoduk oda güzel ama diğer ikisi bence daha süper[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-)
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 12 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Çok mükemmel :) olmuş bence..

ps:bildiğini zannediyorsun zati.

işi gücü bana laf sokmak olanlar da var. ya bu adam ne zaman banlanacak?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...