Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Once Renkli Siyah-Beyaz Yorumlarınızı bekliyorum[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPGPaticik StarCraft Forumları[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 10 Ekim 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet cok yaratıcı süper bir çalışma eline sağlık[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 saygılar.... çok güzel , cidden çok güzel olmuşlar ...[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Sağolun yorumlarınız için .. Bir tane de evenesance tarzı bi resim , fotoğrafın orjinalini de koyayım. Orjinal Sonraki Hali[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPGPaticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 tam kıvamında.. sende sabır da varmış :) çok güzeller tebrik ederim[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sağol :p , okul açılıyor , açılmadan son bir şeyler yaptım onu da koyayım bari gözüm açık gitmeyim okula .. God Of Nature [signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPGPaticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 millet yurumus gitmis ben hala paintte cop adam ciziyorum :) saka bi yana eline saglik, cok guzel olmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 çalışmalarında ki sürrealist çizgileri çok beyeniyorum başarılar diliyorum sana geyet yaratıcısın..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Gerçekten beğendim. Bide bişey sorucam izin verirsen ilk baştaki resmi okulda bi sunum gibi bişeyde arkaplan olarak kullanabilirmiyim. Özel mesajdan gerçek ismini yazarsan nickinin yerine koyabilirim yada benim için koyabilirsin. :D Biraz yüzsüzce ahlaksız teklif gibi oldu ama tabi rica ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 cok superler. ben de ps bildigimi zannediyodum :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çok mükemmel :) olmuş bence.. ps:bildiğini zannediyorsun zati.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... [Bu mesaj theKingpin tarafından 12 Ekim 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 olay sonrası :p[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Tıp ilerledi tabi ; kısa bir ameliyatla neler yaratılıyo :p [signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 12 Ekim 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 oha captain :) mükemmel bi resim ya :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 başkalarının işlerinin olduu yere kendi işlerinizi koymyacağınızı biliyoruz. peki yanınız dakiler???!!? :P[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 :p , captain sagolsun yardımcı oluyor bana , bende bir tane daha yaptım o resmin üzerine[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPGPaticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 horas haklı ayrıca heren in yaptığı evanescence tarzı editleme daha tatlı .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Süper olmuş hepsi ya..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya baylar hayran kaldim yaptiklariniza , nerden başlamam lazim nasil ogrenirim bu tarz resim editlemeyi ??? kaynak falan göstere bilir misiniz ??[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 feather selection+layer blending modes+google image search :)[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: horacegoesskiing, 12 Ekim 2004 21:46 tarihinde demiş ki: başkalarının işlerinin olduu yere kendi işlerinizi koymyacağınızı biliyoruz. peki yanınız dakiler???!!? :P bilmiyodum öyle bişi oldugunu zaten cok zıt calısmalar, hem yabancı degil zaten herkez bi dönem ya bizim guildin üyesi yada kurbanı olmuştur :)[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 tamam işte bu vesileyle yukarıdaki stikiyi okuma fırsatına kavuştuk hep beraber . güzel oldu yani.[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 göz renk deiştirmeyi biz okulda yapıoduk oda güzel ama diğer ikisi bence daha süper[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: theKingpin, 12 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Çok mükemmel :) olmuş bence.. ps:bildiğini zannediyorsun zati. işi gücü bana laf sokmak olanlar da var. ya bu adam ne zaman banlanacak?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar