nameless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 başlık çok uzun oldu :) ewt phpde yapamadığım tek olaydır bu sitede kaç kişi var ve hangi kullanıcılar var bu derdime derman olacak biri var mı?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ASP olsa yardımcı olurdum ama.PHP ile alakam 0[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu arada yabancı dilde ismin kısmında boş değer girincede o değeri alıyo ( doğal olarak null olarak alıyo ).Bence bir hata mesajı çıkar null değere. İsim boş olamaz gibin :P[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 HAZIR KOD'dan aldım. kendim yazmaya üşendim ... umarım işini görür... Öncelikle bir veritabanına ihtiyacımız var. Veritabanımızda useronline adında bir table oluşturuyoruz. Gerekli kodlar altta. CREATE TABLE useronline ( on_id int(20) NOT NULL auto_increment, timestamp int(15) NOT NULL default '0', ip varchar(100) NOT NULL default '', file varchar(100) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (on_id) ) TYPE=MyISAM; Daha sonra kodlarımızı yazalım ve user_online.php olarak kayıt edelim. Tabi siz adını değiştirebilirsiniz ama gerekli ayarlamaları unutmadan. // user_online.php include ("config.php") // veritabanına bağlantı kodları yer alacak $timeoutseconds = 60; $timestamp = time(); $timeout = $timestamp-$timeoutseconds; $SID = session_id(); $insert = mysql_query("INSERT INTO useronline (timestamp,ip,file) VALUES ('$timestamp','$SID','$PHP_SELF')"); if(!($insert)) { print "kayıt hatası> "; } $delete = mysql_query("DELETE FROM useronline WHERE timestamp<$timeout"); if(!($delete)) { print ""; } $result = mysql_query("SELECT DISTINCT ip FROM useronline WHERE file='$PHP_SELF'"); if(!($result)) { print ""; } $user = mysql_num_rows($result); mysql_close(); if($user == 1) { print("$user Kişi Onlinen"); } else { print("$user Kişi Onlinen"); } ?> // sayfamızda istediğimizin bir yerine kodunu eklersek işlem bitmiş olur.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. [Bu mesaj kavel tarafından 17 Ekim 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 gerçi kavel örnek kodu vermiş ama, temel mantık bir sayfa görüntülemeye çalışıldığında bunu veritabanına kaydetmek ve son 5 dakikada (ya da sizin belirlediğiniz herhangi süre zarfında) sayfa görüntülemeye çalışan insanları veritabanından çekmek.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sağol kavel ve mum bu arada ben bunun böyle bir mantıkta olacağını hiç düşünmemiştim :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar