Mave Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 YakLaşık 6 ay önce 13 senedir gözümüz gibi baktığımız fino köpeğimizi kaybettik. OLaya çok üzüLdüğüm için bir daha köpek aLmamayı düşünüyordum ama sanki evde köpek oLmayınca evde bir boşLuk oLuyor gibi. Bu yüzden yavru bir erkek köpek aLmayı düşünüyorum. Yeni yavruLarına ev arayan kimse var mı ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 topic up..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 29) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya da nerden edinebiLeceğimi biLen biri varsa bana yoL gösterebiLir mi ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 para ile almayı düşünmüyorsun sanırım? bi gazete ilanlanlarınada göz gezidir.. bence gidip bi hayvan barınağından yavru sokak köpeği al. hem katkıda bulun hemde sokak köpekleri sana çok daha fazla bağlanıyorlar. gerçekten sokak köpekleri süs finolara göre daha iyi..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 30) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 benim bir arkadaşımda boxer yavruları var ve ücretsiz verecek ancak iyi bakılacağından emin olmak istiyor ve yavrular bursada oldukcada şekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 boxer mı hmm bence başka birşey bul eğer finolara alıştın ise boxer falan filan zor gelebilir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 30) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla oyunmu oynıyacaksın sabaha kadar oynar işve çilve ne ararsan var onlarda bitmek tükenmez enerjileri var ya işleri güçleri oyun yaramazların :D biri gelsinde oynıyayım düşüncesi var afacanlarda ama anne ve babası öyle değil çok agresifler :D erkeğin yanında dişiyi sevemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bence pet sitelerini bi gez derim rahatlıkla istediğin türden köpek bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Aklıma geldı bır sey sorıyım burda konu varken bu Barınaklardakı kopeklerı sahıplenmek ıstersın ucretsız dımı o ıs ?[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: postaci, 15 Ekim 2004 22:37 tarihinde demiş ki: benim bir arkadaşımda boxer yavruları var ve ücretsiz verecek ancak iyi bakılacağından emin olmak istiyor ve yavrular bursada oldukcada şekerler boxer oLabiLir , arkadaşına nasıL uLaşabiLirim ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben özelinize mail adresini yazim buraya yazarsam dünya kadar mail gider ben köpek istiyorum diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 direk goldenretriever tavsiye ederim,ama pahalı biraz..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Cico, 15 Ekim 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Aklıma geldı bır sey sorıyım burda konu varken bu Barınaklardakı kopeklerı sahıplenmek ıstersın ucretsız dımı o ıs ? tabiki.. ancak genede bi 10-20 milyon bağış isteyebilirler..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 32) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar