Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Merhaba, aşağıdaki ürünler satılıktır kesinlikle takas düşünmüyorum. Denemek isteyen evimde deneyebilir. Mesa Booige Transatlantic 15W Kafa+Kabin - 1700TL(Kafa) 2500TL(Kafa+Kabin) Satılmaması durumunda kabini kullacağım için kabini tek satmayı düşünmüyorum. İkisi de temiz alınanı 2-3 ay olmadı faturaları duruyor ve garantileri devam ediyor. Yanında footswtich ve taşıma çantası da var. Bu amfi mesanın çoğu amfisine benzemiyor. Şu açıdan, mesanın çoğu amfisinde benim gördüğüm gainin bir noktası var o noktadan aşağıda fazla yumuşak o noktanın üstünde çok çok sert oluyor arası alınmıyor. Bu amfide bu olay yok. Cleanleri fender cleanleri gibi güçlü ve temiz. Crystal clean ve çok renkli. Driveları da çok renkli ve çok net bir sesi var. Canlıda grup içerisinde kendine çok güzel bir yer alıp orayı dolduruyor. Alt yapıyı çok güzel dolduruyor Peavey Valveking - 1200 TL Temiz durumdadır fatura ve garantisi yokIbanez XPT700 - 1000 TL Gitar 3 sene önce Zuhal Müzikten alındı. Bir problemi yokBoss GT10 - 800 TL Yanında taşıma çantası var evde kayıt yapmak için kullandım sadece.Behringer Ultra DI-BOX - 100 TL http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=10731&gid=1415 evde çok az kullandım temizdir. İletişim 0555 255 74 18 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Valveking'i bir arkadas icin dusunuyordum kafa sanmistim da, comboymus, uzuldum tabi. =/ Guzel aletler, hayirli satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 müziği mi bırakiosun abi herşeyi satiosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Baska birseyler alacaktir bence ya. O kadar elden jackson, carvin, mesa, peavey falan gectikten sonra muzigi birakmak bayagi zor olur bence ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Müziği bırakmak zor ve bana çok çok uzak hakikaten :) Aslında ibanezi satıp satmamak konusunda çok kararlı değilim ama geçenlerde bir PRS Custom 24 aldım bu gitardan sonra hiçbir gitarımı alıp da çalasım gelmiyor. Bir sürü gitar oldu evde. Bir de rack sistem toparladım o yüzden artık mesa ve peavey ile de pek çalmıyorum. Normalde satmayıp bunları da tutar canım istedikce çalardım ama güzel bir de klavye almak istiyorum ve artık para harcamak istemiyorum :) GT10 direk bilgisayara kayıtta kolay olduğu için kullanıyordum ama şimdi rack de bir tane jmp-1 var o gt10 dan çok daha iyi görüyor bu işi zaten gt10 da geçenlerde gitti. Genel olarak bu ekipman boşa çıkmış oldu benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar