Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bir Norvec sitesindeki AI incelemesindeki screenshotlara bakiyodum... amanin o da ne :O .. ben bu koca kici bi yerde hatirliyorum sanki :p http://gamer.no/bilde.php?produktid=16352&bildeurl=././bilder/spill/anarchy_online_alien_invasion/133.jpg&tilbake=/art.php?artikkelid=10588&side=1&konsoll=[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215Soidia - Saint - 205Chrysaor - The Man - 200
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 lol abi msblast ile ilgili topic ararken rastgele gordum senin topici muhtesemmis ama aklima gelince sormadan edemedim, norvec sitesiyle ne alakan var, ingilizce bile deil ki bu site[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 norveccemi pekistiriyodum :p birisi link vermis, bende SSlere bakiyodum lol[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ahahah herifin götü kıçını görmeyi özlemişim be birde geri geri yürüyor her zamanki gibi az ezilmedim o yüzden bütün ekranı kaplayabilen nadir kıçlardandır :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 susta oyuna geri gel lan 216 oldum bak sora yok gel citir beraber sk kasalım yok[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Öne çıkan mesajlar