Vilt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Biri bana 0'dan hangı progları kullanıcagımı nerden neler yapıcagımı anlatabılır mı? Öğrenmek için soruyorum cunku web sıtesı yapma hakkındakı bılgım 0. Help me :-)[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Notepad hep favorim olmuştu :) Haala hangi programlar geçerliliklerini sürdürüyor bilemiyorum ama Frontpage oldukça yardımcı olurdu 0'dan birşeyler hazırlamak için. Powerpoint kullanmak gibi birşeydir.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 dreamweaver kullanmanı tavsiye edebilirim ama bence en islevli olanı metin belgesidir :D[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 wysiwyg programları kullan bence 0 sa html bilgin gerçi hmn öğrenirsin çok kolay bişey.frontpage bulursan kullan ama onun gibi sürüsepet programda mevcut hatta bi program vardı onu kullanınca sana web alanıda veriyodu bi googleda yada download.com da arat istersen wysiwyg diye çıkar bişeyler[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 HTML kodlama dilini öğrenmeden size web sitesi yapmayı önermem. Internette bu konuda birkaç yazı okursanız mantığını anlayacağınızdan eminim. Ama yinede bir program tavsiyesi istiyorsanız Macromedia Dreamweaver MX 2004 yada Frontpage gibi programlar öneririm. Eğer ücretsiz program istiyorsanız Google'dan aramanız halinde karşınızda çok sayıda çıkar.. Ayrıca web üzerinden bedava yer için başlangıç olarak www.geocities.com (Geocities)'i öneririm. Burası basit HTML sayfalarınızın ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede. Sanırım 5MB yer veriyor. [signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... [Bu mesaj Ebemunkk tarafından 16 Ekim 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bu i$ icin 3 adet program var. Frontpage, Dreamweaver ve GoLive.. 0'dan da kimse sana anlatmaz arastiracaksin, eger site yapmak istiyorsan tembellik yok ...[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dreamweaver ın 2004 sürümü öğrenmek için oldukça iyidir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hotdog veya frontpage kullanabilirsin de en prof.san notepad en iyisidir[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar