emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadaşlar ben makinaya dün sbaha format attım formatı attığımdan beri masaüstünde hani sağ tıklayınca özellikler varya ona basıorum açılmıo bi tane kum saati çıkıp hemen gidio ve hiç bişi olmuo neden yaaaa çıldırcam.Denetim masasından fln da denetim olmadı ekran kartının son driverını fln da yükledim yine olmadı cd den yükledim yine olmadı yardım plizz[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 al sana çözüm ilk önce start>run>regedit böyle regedit'i aç HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer anahtarını etkinleştir NoViewContextMenu değerini 1 yaparsan sağ tuşu kullanabilirsin tekrar eğer ordaki değer 1se söyleyebileceğim başka bir şey yok [Bu mesaj nameless13 tarafından 17 Ekim 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 iyi de explprerin içinde öyle bir şey yokki explorerin içinde olan tek şey " NoDriveTypeAutoRun " die bişi var[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 o zaman öyle bir DWORD değeri yarat[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Makinaya restart atmak gerekir mi ?[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 gerekmez[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 iyide ben masaüstündeyken sağ yapabiliyorum menü açılıo ama menüden özelliklere tıklayınca özellikler açılmıo şimdi onu yapınca masaüstünde hiç bişi açılmıo ne menğ açılıo nede bişi :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yeni bi format lzm bide yüklediğin windows cd sindede sorun olmasın.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar