Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Anketi dolduktan sonra spoilerı açarsanız sevinirin her zman ki gibi başak burcu olduğum için kararsızım ben kalite ve ofiste çalışıyorum ilk tercihim atölye(malzeme testleri) öte yandan atölye destekli arge daha cazip geliyor filan diğer yandan atölye kaliteyle organik bağlı öte yandan kalite ofisi sevmiyorumn diğer yandan arge de ofis ortamı istifa ediyorum&otur oturduğun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 said: her zman ki gibi başak burcu olduğum için kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 şıklar çok yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bu ne abi, tüm insanları makine mühendisi sandın herhalde. Başka bir şık yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aynen. arazi veya saha aradım ben de bulamayınca kalite dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ben de kamu hukuku, anayasa hukuku aradım, olmadı bi istatistik aradım ama bulamayınca ar-ge bastım oyumu. yerel seçimdeki gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Eskiden, peraya gider, markize girer, yola bakan cam kenarındaki her zamanki yerime oturur, bir taraftan yoldan geçen insanları seyreder, bir taraftanda çalışırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ar ge iyidir, -2inci katta zamanin masi gectigini anlamazsin. Sabah karanlikta ise giderain gece karanlikta cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 gitmiş başak burcuyum diyo ya. mühendis olacak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ofis seçenler işletmeci mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 offf burc diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar