karabocek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 photoshopda save for web diyince kaydediom dielim jpg veya gif olarak bişeyi fakat ona çift tıklayınca sonra önizleme yok diyor ve bomboş bi ekran çıkıyor.altta slayt gösterisi yap fln var.Ama aynı jpg dosyasını veya gif dosyasını photoshopda open yapınca gözüküyor resim ? ne iştir anlamadım..[signature][hline]Yabancılık çekmiyorum sanki doğuma büyümea buralıyım,en fazla üç yıl sora İstanbulun graliyim E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sorun viewer dadır belki .. resmi internet explorer içine sürükle bakim görünecek mi ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 photoshopun kendi uzantısı olan ppd veya psd de kaydediyorsundur. e oyle olunca sadece photoshop acabiliyor jpeg yap oyle kaydet.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar