SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 türkiyenin gördügü en faşist en diktatör hükümet bu yüzden sevmiyorum oyda vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Tamamen insan odaklı zorda. En azından milliyetçilik, dincilik bilmem neciliğin daha az olduğu çoğunluğun bunları aştığı ve insan hak ve özgürlüklerine saygı gösteren ülkeler vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 açıkçası ne vatan umrumda ne millet.Ben de burdan gitmeyi düşünüyorum.Yerleşik kültürün olmadığı , göç eden insanların toplandığı yerler olmalı.Avustralya veya Kanada falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 avustralyada napıcan xp mi kasıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yetenzi. Nivea hesabini suresiz kapattim. Nedeni tamamen duygusal. Tekrar uye olma o hesaplari da kapatacagim. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar