Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık Eve online Pilot 72 mil sp


kaisersoze

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Oyunu bırakmak durumundayım, işten vakit bulamıyorum. Sadece eve ye girip skill e tıklamak ta bu karaktere ayıp olur diye düşündüm ve gerçekten hakkını verecek birinin accountu almasını umuyorum.

Link [eveboard.com]

72 milyon sp vardır şu anda. Linkin güncellenmiş halini daha sonra eklerim. Full pvp / pve pilotudur. Boşa harcanmış skill yoktur.

Minmatar/amar/caldari bütün t2 lere binebilir. ve t3 ship te kullanabilir. Aynı zamanda Caldari Carrier ve dreadnought ta kullanabilirsiniz.tam bir katildir kendisi.İster solo ister fleet le çok rahat kill alabileceğiniz bir pilottur.

Highlights
12 milyon sp missile de 11 milyon skillpointte gunneryde var

Heavyassault ship skill V
Commandship skill V
Reconship skill V
Caldari battleship V
Minmatar battleship V
Jump Drive operation V
Cruise Missile Spec V
Drone interfacing V
Fighters IV

Boşa harcanmış skillpointi yoktur.

Ayrıca caldari t2 kullandığı içinde hemen hemen her region da rahatça ratting yapabilirsiniz. Ben yarım saatte drake le büyük sanctum bitiriyorum. 6-7 sanctum yaptığınızda zaten oyunun aylık ücreti bile rahatlıkla çıkıyor.

Çok fazla gemim yok , içinde 1.4 milyar parası mevcuttur. Gerçek parayla subs yapmaya ihtiyac duymadan en az 4 ay oyun parası ile devam edebilirsiniz.
Ayrıca yeni olarak ta caldari Carrier aldım. Sırf onun fiyatı bile zaten 1 milyardır.İtemlerle ve gemilerle yaklaşık 2.5 milyarlık ufak bir serverti mevcuttur.Sizi hayli hayli idare eder.

Fiyat icin om ile bilgi alinabilir. Ankara için elden teslim edilebilir.Yada Eft yoluyla para yatırabilirsiniz. İlgilenenler Özelmesajla ulaşabilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...