Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sagopa Kajmer

Thestral

Öne çıkan mesajlar

said:
Batilc, 14 Mayıs 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
(gerci millet benim dinlediğime laf atıyo ben niye atmayayım)

onlardan bi farkın kalmamasını kabul ediyosan tabiki laf edersin.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın arkadaşlar rap kufur demek değildir, rapde kufur wardır.
Rapte sansur yoktur sadece..
Lütfen Ceza'nın med-cezir albumunu dinleyin..
Yeni albumunu dinleyin dicem ama çıkmadı bi turlu.
Güya ocakta cıkarcaktı.Konserde ole dedi ama çıkaramadı bi türlü...

Rapde sozlerde anLam vardır.. Eğer biraz sözcükleri anlayarak dinlemeyi denerseniz siz biLe şaşıracaksınız bence..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 14 Mayıs 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
Hurdacı Muarrem ve Saz arkadaşlarını tavsiye ederim iyi küfür ederler :)

Rap Sevmem, haz etmem, dinlemem. Benim için en ufak anlamı yok.

al işte..
Sen ne dinlersin peki söyle bakayım?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam sende kimse rap dinlemek zorunda değil ne dinlersin falan filan diye sormanın manası yok daha büyütmeyin tartışmayı.sewen sewer swmeyen sewmez.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

Arkada$im istedigin $arkinin sozleri:

Olum benim dogum gunum...
Basimda yuzlerce bela koseye sikistim, pesimde dusmanlar korkular, kacmam gerek, kabakuvvet onlardan tek bir mermi, sagopa pa, bitirirler isimi, simdi boku yedim, kafam allak bullak, kurtulusum olmek, sucum dogmak ve korkmak, ustesinden gelemem gotum yemez, cetelerden kopekler affetmez, siker atar adami, olum kokar tek bir sarap pahasina, hayatin pahasina, haaa! savasini surdur, yolun sonu gelene kadar oldur, para bu hayat, kafani kaldir anasini siktigim durum sakat, iki ellerin sesi ve son nokta, biz dusman hayat, cepe cevre pesimdeler, pesimdeler, picler olmez, babasizligin hirsini silahinla cikarir bunlar, huylanirsin yuz ustu, geride olum kalir, ahu ahin, okunan dualarin fayda etmez sen bir olusundur artik! Sen bir olusundur... Artik! Olusundurrrr!

Dogum gunun oldugun gundur...
Olusundur...

Sagopa...

Kiralik yasiyoruz, kirada nefes aliyoruz, ode fiyatini aldigin her nefesin, care yok baska, yumruklarina bak

kendini zorla sende benim gibisin caresiz nida SOKAK ARAsinda tek basina yaptigim her hatanin agir bedeli buldu beni, dogrularim yanliscisina yakaladi beni, arkadas cekti silahi dost bilmek yanlisti, silah patladi.[signature][hline]- never too old to learn!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada her muzige saygi duyulmasi gerektigi du$uncesindeyim, rap'in icinde kufur vardir (her $arkida olmasa bile), cunku rap isyandir, siz isyan ederken 'Yeter lan biktim bundan' mi dersiniz 'Of ne guzel $ey' mi?

ayriyetten sagopa kajmer'in son albumunde ozellikle hic bir $arkida kufur yok, sirf entel-dantel aile cocuklarinin rahatsiz olmamasi icin...[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

Rapi müzik olarak görmüyorum en başta onu söyliyim. Hoşuma gitmiyor.

Amerikadaki Rap akımı çok mu iyi sence?

Her klibinde Bol göğüs,Popo gösteren zenci kadınlar.
Biz gralız diye takılan nağmı değer "Rapçi Baplar"

Bunlar benim midemi bulandırıyor.

Türkiyedeki rapçilerdende dinlemişliğim var elbette, ama iğrenç geliyor bana anlatabildimmi. Hoşuma gitmiyor.

En son bi kanalda FreshB- neden diye bir klip izlemiştim adam şarkıyı söylüyoor arkada Stingin Shape of my heart melodisi çalıyor. Adam aynen bunun üzerine şarkı yapmış. İğreniyorum bu tip adamlardan bve bu tip müzikten bukadar basit.

Dinlediğim müziğe gelince;
Ben Metalciyim Metal rulsss diyen tiplerden değilim en başta onu söyleyim. Melodic death metal dinlerim; dark tranquillity, in flames gibi gruplar.
Bunun dışında alternative rock-hardcore tarzı vs. vs.

Ha unutmadan 70'lerin 80'lerin unutulmaz pop şarkılarıda listemdedir.

Kimsenin dinlediği müzik türüyle dalga geçmek istemiyorum sadece rap sevmiyorum.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

Alın sagopanın yeni albumunden:
Dunya keranesinde bakire değilsin, tecavuz edenler var.Gözlerim de sağanak yağışta, kalbim krizin bekçisi olmuş..Yak ta ver, sigarama derdimi anlatayım duman olsun bu RAPim,Ben çaresiz avare gezerken gözyaşlarım yaşlanır oldu..

hafif argo..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

bana bunun gibi anlamlı bir şakı sozu yazabilir misiniz ?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bana çok daha anlamlı geliyor açıkcası;

Dark Tranquillity - Lethe;

Lethe,
give me to drink of the fluid
that disintegrates
and lend me the sweet balmond blessing
of forgetfulness, empty and strong
Hold me near, unravel the stars
as I speed through the heavens,
speed through the night
for you are my blade and my rope,
you are my
Lethe
In currents of cobalt
you storm through my heart
to sever, to puncture
the memories that burn
Let sweep through the arteries
is sharp stabs of pain
your talonlike fingers to kill me again
Steal me, invade me and charge me again
for I burn and I shudder,
burn with each movement of
So, cleansed through a floodlight
I appear; reforged and renewed
caressed by the sweet balm and blessing
of forgetfulness, empty and strong
Lethe,
Hold me near, my one friend and guide
as I drown through your fingers,
drown through your love
for you are the life that I hate
you are my
Lethe
Drag me down, in passionate sighs
with the ocean above me
and flames in my eyes
and grant me a life I can live
without...

Türkçesi;

Lethe,
Ver bana
Parçalara ayıran sıvıdan içebilmem için
Ve bana tatlı badem kutsamasını ver
Unutuluşun, boş ve kuvvetli
Beni yakın tut, kırışık yıldızları
Düzelt ben cennetlere hızlanırken
Gecenin içinde hızlanırken
Senin için kılıcım ve ipim
Sen benim
Lethem
Kobaltın akımlarında
Sen kalbimde fırtınalara koparıyorsun
Yarmak için, delmek için
Yakan anıları
Kırmızı damarlarımdan süzülen
Keskin acının vuruşları
Senin pençevari parmakların beni yeniden öldürmek için
Çal beni, istila et ve vur yine bana
Yanmam ve titremem için
Her hareketinle yanmam için
Ve projektör ışıklarında temizlenmiş
Beliriyorum; yeniden dövülmüş, yenilenmiş
Tatlı merhemin ve kutsaman ile okşanmış
Unutkanlığın, boş ve kuvvetli
Lethe,
Yakın tut beni, benim tek arkadaşım ve rehberim
Parmakların arasından boğulurken
Aşkına boğulurken
Nefret ettiğim yaşamsın sen
Sen benim
Lethem
Çek beni aşağıya, ihtiraslı bakışlarda
Üzerimdeki okyanusla birlikte
Ve gözlerimdeki alevler
Ve bana yaşayabileceğim bir yaşam bahşet
Without... (sensiz...?)

Çeviren: Soulbringer:3 haziran 2003.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

yollucam valla
Lyriczde aratmıstım sarkıları hiç bişi bulamamıştım.
Hellhound soz sana oraya kascam sırf :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Black bence sozler bi anlam ifade etmiyor..
Tek derdiniz aşk mı ?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Dinlenen ingilizce bir cok pop-rap-hiphop $arkisindaki 'fuck, mothafucka, shit, damn, son of the bitch, bastard' gibi bir cok kufuru duyupta tepki vermeyen arkada$larimiz turkce $arkilarda 'siktir, orospu cocugu, pic, ibne, gotveren' gibi kelimeleri gorunce mi tepki veriyor? Ingilizce edilince OKE! ama Turkce edilirse olmaz ha? Yazik!... Bu mantikta olan herkeze yazik!...[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada o laf edenler, ben daha iyi biliyorum diyenler için soyluyorum.
O adamlar 3 dil biliyorlar en az..
Almanca ve ingilizce de rap soyleyebiliyorlar..
Hatta sirhot japonca bile soylemişti..
Siz yapabilecek misiniz ?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Pop şarkılarında küfür olacağını pek tahmin etmiyorum. Rock/Metal tarzlarının bazılarında olabilyior evet ama en azından aşırıya kaçınılmıyor ve Enstrüman çalınarak yapıldığı için saygım vardır.

Çoğu Rap şarkısında ise bunu daha çok ilgi çekmek olarak görüyorum.

Bide sırf küfür değil sevmememin nedeni, basit geliyor müzik olarakta.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

sen hiç scracth yada beatbox dinledin mi ?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre rap gelip geçici bişey yani rap dinleyen herkesde şunu görüyom: Bi süre sonra bayılıyolar artık dinlemekten ve sonra bırakıyolar...
Ama inşallah sizde görmeyiz ne ii geliyosa onu yapın,size güveniyom :) :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 14 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
Dinlenen ingilizce bir cok pop-rap-hiphop $arkisindaki 'fuck, mothafucka, shit, damn, son of the bitch, bastard' gibi bir cok kufuru duyupta tepki vermeyen arkada$larimiz turkce $arkilarda 'siktir, orospu cocugu, pic, ibne, gotveren' gibi kelimeleri gorunce mi tepki veriyor? Ingilizce edilince OKE! ama Turkce edilirse olmaz ha? Yazik!... Bu mantikta olan herkeze yazik!...

üzgünüm ama patladım ben bu lafa
kardeşim rap in hiç bir alanını dinleyemediğim gibi hip hop karşıtıda biriyim istediğinizi dinleyin banane
ama ben bu müzikleri kaldıramıyorum
ah ahhh
nerde o led zepliiin scropions fln ooof of[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...