kavel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Zamanında MDK yı çok sevmiştim. Tekrardan indirdim kurdum makinama. Bir süre oynadım sonra hata verdi kapandı. Sallamadım pek. Hdd de yer açmak amacıylada sildim. 3-4 gün önce zip li dosyadan tekrar açtım oyunu. Çalıştırdım said: DOS/4GW Protected Mode Run-time Version 1.97 Copyright (c) Rational Systems, Inc. 1990-1994 Error opening MISCMDKFONT.FTI - check manual şeklinde bir mesaj aldım. Açılırken ara sıra açılan dosyaların bozulduğu bilinmedik birşey değil. O yüzden sorunlu dosyayı tekrar açtım. İşe yaramadı. Tüm oyunu tekrardan silip açmak istedim fakat klasörü silemedim. İçindeki bir çok dosyayıda öyle. Her biri için erişim engellendi hatası verdi. Bazı klasörlere ise hiç giremiyorum. Kapatıp açmak ya da reset atmak işe yaramıyor. Nero gibi bir programın içinden silmeye çalışmakta öyle. Bunun yanı sıra aynı oyunu az önce D sürücüme ve başka bir klasör ismi ile yine C sürücüme açıp silebildim. Güvenli kipte açıp denemedim fakat sürekli güvenli kipte açıp silemem. Aklınıza birşey geliyorsa ya da önerileriniz varsa bi zahmet karalayıverin. Bunu halletmem lazım. İşletim sistemin Win XP Pro SP2.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 çalıştırma modunu değiştirmeyi denedin mi?[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya çalışmasını geçtim silemiyorum ki :/[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 önce açık programları sora task manager dan explorer ı kapat, sonra yine task managerdan file->New Task tan cmd yazıp dosa geç silmek istediğini dostan sil.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Ekim 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Maalesef Rahan işe yaramadı.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 1) Dosya salt okunur olabilir 2) Kullanıcı hesabında yazma izni olmayabilir 3) Program çalışıyor olabilir Bunlardan biri de değil bilemiyorum..[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Ebemunkk, 16 Ekim 2004 14:18 tarihinde demiş ki: 1) Dosya salt okunur olabilir 2) Kullanıcı hesabında yazma izni olmayabilir 3) Program çalışıyor olabilir Bunlardan biri de değil bilemiyorum.. -Dosya izinlerini değiştiremiyorum. Hatta bazı klasörlerin içine bile bakamıyorum. -Admin olarak bağlıyım her türlü yetkim var. -Program bir çalışsa silmicem oturup oynicam : P Silindiği halde hdd üzerinde izi kalmış dicem fakat restart yaptığımda bunun düzelmesi gerekir. HDD bozuluyor dicem eski bir hdd değil çok düşük bir ihtimal. Yine bozuluyor desek sorun başka yerlerlede kendini gösterirdi. Bilmiyorum garip işte ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 program calisiyordan kasit taskmanager a bak bir tane bile sey olabilir acik instance i arada msnmsngr da oluyo o mesela, programa tikliyosun acilmiyo bisi goruyosun task manager i bi aciyon, 4 tane msnmsgnr[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Güvenli kip'te açıp dosyaları silmeyi deneyebilirsin. Yada benim kendi yazdığım bir program var hata vermeden dosya silebilen istersen onu yollarım bir de onunla denersin.[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Olayın nedenini öğrenmeyi daha çok istiyorum aslına bakarsan. o yüzden güvenli kipte açıp denemedim. kaldıki her bu şekilde bir hata da güvenli kip açmak istemiyorum. 4 günde bir anca reset atıyorum zaten üşengeçim ben : ) said: C:mdk>cd traverse C:mdkTRAVERSE>cd level3 Erişim engellendi. C:mdkTRAVERSE>dir C sürücüsündeki birimin etiketi yok. Birim Seri Numarası: 38D8-4F9F C:mdkTRAVERSE dizini 12.10.2004 15:44 . 12.10.2004 15:44 .. 04.07.2004 12:59 LEVEL3 04.07.2004 12:59 LEVEL4 04.07.2004 12:59 LEVEL5 04.07.2004 12:59 LEVEL6 04.07.2004 12:59 LEVEL7 04.07.2004 12:59 LEVEL8 0 Dosya 0 bayt 8 Dizin 2.231.193.600 bayt boş C:mdkTRAVERSE> hatanın başka bir kıl şekli. burdan buyrun. hadi dosyaları programlar açık tutuyor. peki buna ne demeli ?[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 o zamaan burdan process explorerı indiriyorsun önce sonra Find->Find Handle da Handle or Type a c:mdk yazıp Search e basıyosun, o sana c:mdk dizininindeki herhangi bir dosya veya dizini kullanan prosesin ismini veriyor. yani senin o dosyayı silmeni engelleyen program diyebiliriz. ondan sonra o programı kapatıp yeniden siliyorsun. ikinci bir yöntem biraz sakat, programda ana sayfadan üstten Find da bulduğun processin üzerine tıklıyorsun altta dosyanın o andaki aktif handle ları var, burdan File tipi handleların arasındn C:Mdk diye başlayanlarını bulup sağtık->close handle diyebilirsin. ama burası biraz sakat programın ne yapacağını nasıl bir tepki vereceğini bilemezsin, hele ki sistem prosesi ise sapıksı işler de (proses basit anlamda herhangi bir programın o an bellekteki çalışma belgesi gibi bişi.)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ı ıh bu da olmadı .. mdk ya da içindeki dosyalarla ilgili bir proces bulamadı .. birde daha önce dediğim gibi herhangi bir program açık tutuyorsa neden klasör e bakamıyorum ki .. ilginç ya .. sinir olmamak elde değil ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar